Розмір шрифту: +
1 minute reading time (231 words)

Полювання на відьом

Полювання на відьом

«Полювання на відьом», що відбувалося по всій Європі в період з другої полови ХУ ст.. по ХУ11 ст., є яскравою і кривавою плямою в історії людства. Ця тема  була б забута, якби не набула поширена в 21 ст. і отримала новий виток свого  розвитку в Шепетівці, коли «вишукуються та розкриваються» все нові та нові факти «страшних діянь» працівників гуманітарної сфери Шепетівщини.

А розпочалась епопея «інквізицій» із  звинувачень директорів шкіл в хабарництві, звинувачення працівників освіти та бібліотек в  сепаратизмі, звільненням директора  Шепетівського ліцею та завідувача бібліотекою.

Лише не спрацювала гільйотина над головою директора музичної школи, яка в неодноразових судових процесах відстояла свою честь. Але агонія інквізиторів не має меж. Допити свідків, пред’явлення звинувачень, численні моральні «тортури», розпочались в музичній школі на загальних зборах колективу  та продовжилися на засіданнях виконкомів міської Ради. І тут постає риторичне питання «А судді, хто?». В новостворений «суддівський комітет» увійшли, відомі всій Шепетівці, скандалісти В. Монтач, Л.Легка, Л.Щерба, О.Яровий та багато інших. А очолила цю команду людина, в посадові обов’язки якої входить піклування та захист гуманітарної сфери міста – Юрій Вахоцькій.

Можливо дії останнього  є наслідком попереднього виду діяльності. Як колишній патологоанатом, йому звичніше видати довідку про смерть, ніж рятувати  гуманітарну сферу.

«Полювання на відьом  по-Шепетівські»   - це  не тільки фанатичне захоплення вищевказаних діячів  за «очищення» міста від «відступників», це комплекс причин, базисом яких є отримання нових посад, особистої вигоди та бажання помститися кращим за себе. І байдуже, що  зараз у важкий для країни час потрібно не вишукувати надумані проблеми, а єднатись всім заради мирного майбутнього нашої країни та розвитку рідного міста.

ЩОБ НЕ БУЛО РОЗЧАРУВАННЯ
Ми запустили опитування "Позачергові вибори до Вер...

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 29 березня 2024

0
репостів
0
репостів