Розмір шрифту: +
1 minute reading time (188 words)

Не купуючи квиток на поїзд - ти сприяєш його відміні

Не купуючи квиток на поїзд - ти сприяєш його відміні
Дуже часто подорожуючи приміськими поїздами пасажири вирішують економити гроші на проїзд і не купують квитки. Коли пасажири-зайці бачать контролера-касира, вручають контролеру 5-10 гривень, залежно від дальності поїздки і спокійно прямують далі. В результаті дані про пасажира не фіксуються, знижується "населеність" поїзда, його економічна рентабельність. Залізниця скорочує приміські електрички та дизель поїзди через їх нерентабельність, а громадяни обурюються, що нема на чому добратись додому чи з'їздити в місто. Така історія спіткала поїзд №675/676 сполученням Івано-Франківськ-Шепетівка, який до 2012 року сполучав наше місто з столицею Прикарпаття, що підтвердила Укрзалізниця у своїй відповіді на запит нардепа. На сьогодні в Івано-Франківськ з Шепетівки можна добратись лише поїздом №43/44.


На запит народного депутата Андрія Шиньковича ДТГО "Південно-Західна залізниця" повідомила, що відновлення курсування потяга Івано-Франківськ-Шепетівка є економічно недоцільним. Причинами недоцільності є низький середньодобовий пасажиропотік при сполученні в обох напрямках, що становив 20-30 осіб, населеність у 45% та збитки від експлуатації.

На сьогодні на дільниці курсує дві пари дизель-поїздів Ланівці-Шепетівка, що обслуговуються Львівською залізницею. Населеність поїздів складає близько 55% в обох напрямках.

Щоб у 2016 році частота курсування поїздів між Шепетівкою та іншими містами не зменшувалась, давайте сплачувати за проїзд у громадському транспорті.
З Новим роком!
За матеріалами Незалежного громадського порталу


Новий рік - 2016. Результати загальнодержавного оп...
Дід Петро, полонська газета і КПРС
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Субота, 20 квітня 2024

0
репостів
0
репостів