Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (372 words)

Набридла робота...

       

 

Народне прислів'я говорить: "Щоб в пошані бути, треба труд свій полюбити". Однак у багатьох людей в житті не виходить полюбити роботу, вони її просто ненавидять. Весь тиждень, починаючи з понеділка до п'ятниці, вони чекають вихідних, не встигнувши зрадіти тому, що нарешті настала п'ятниця,а в неділю знову у них псується настрій тільки тому, що завтра знову йти на ненависну роботу.

Більшість  не рішається звільнитися з роботи і цілими днями на роботі мучаться, страждають, сумують, але кожен день зранку знову йдуть на роботу. Безвихідь, безробіття, бідність і боязнь залишитися на вулиці не дає їм рішучості на те, щоб кинути на стіл начальника заяву про звільнення з роботи за власним бажанням. Зазвичай таким фахівцям мало платять, змушують їх працювати понаднормово і виконувати завдання, які не входять до їх посадових обов'язків. Вони часто ненавидять не тільки роботу, а й начальника, який змушує працювати.

Декілька порад тим, у кого на роботі розхиталися нерви. По-перше, вони для тих, хто любить свою роботу і хотів би на ній залишатися і далі. По-друге, дотримуючись цих порад, Вам стане легше жити не тільки на роботі, але і взагалі.

Отже, спробуйте пити на роботі не тільки каву, а ще зелений чай. Можливо, чай з м'ятою — вони заспокоюють. Менше будете звертати увагу на зовнішні подразники. Потрібно буде трохи змінити свій раціон — вживати побільше овочів та фруктів — нехай в організмі не буде недостачі вітамінів. Якщо є можливість купити полівітаміни. Нехай на Вашому столі завжди буде шоколадка — 50 грам в день принесуть гормон радості.

А ще стежте за своїм режимом. Лягайте спати і прокидайтеся в один і той же час. Спимо не менше 6 годин на добу. Їмо вранці. Снідаємо грунтовно. Їмо і на роботі. У відведений час і бажано не в офісі (хоча якщо є приміщення, пристосоване для прийому їжі - приносьте обід з дому.

Плануйте свій день! Найважчу роботу плануйте на ранок . Увечері думати важче, буде позначатися втома, як не крути. Що легше — на другу половину дня. Смійтеся побільше, якщо дозволяє ситуація. Сміх — кращі ліки проти стресу. Посмішка — теж серйозна зброя проти сірості та буденності. Робіть це акуратно.

Дотримуючись цих порад, працювати стане простіше і Ви знайдете внутрішній спокій, який у свою чергу, позначиться на результатах роботи.

І за відпочинок не забувайте! Ввечері прогулюйтеся, а у вихідні намагайтеся побувати на природі.

Стислість - сестра таланту
Душ - кожен день!?
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Неділя, 19 травня 2024

0
репостів
0
репостів