Розмір шрифту: +
1 minute reading time (170 words)

Морально-етична сутність Дорофєєва

Білоруський журналіст Сергій Дорофеєв, що вів на 5-ому "Портрети" та "Час. Підсумки" йде працювати на "Інтер". Перше інтерв'ю він запише з патріархом РПЦ Кирилом (Гундяєвим).
 
 
 
 За вказаних обставин зміна Дорофеєвим місця застосування своїх талантів виглядає добровільним приходом на службу до Льовочкіна-Фірташа, а відтак входженням до команди президента-рецидивіста.
 
Складається враження, що Дорофеєв хоче вичавити для себе з України все, що йому не дали в Білорусі. А це і гроші, і затребуваність на телебаченні, і, що, можливо, найважливіше - увага до себе з належним вшануванням власної персони з боку влади заради отримання кар'єрних бонусів і облаштування спокійного життя у подальшому. А то з Лукашенком, бачите, не склалося. Таке собі перезавантаження опального білоруського журналіста. При цьому морально-етичні міркування, схоже, ним до уваги не беруться. Так і тхне наймитством й продажністю. 
 
Свого часу Дорофеєв обіцяв навчитися української. Не виконав він привселюдно даного слова протягом роботи на 5 каналі, де був єдиним російськомовним журналістом, а  на "Інтері" йому це й поготів не потрібно буде. «Там русский дух, там Русью пахне»!
Душ - кожен день!?
Що можна ще сказати?
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Четвер, 25 квітня 2024

0
репостів
0
репостів