Розмір шрифту: +
3 minutes reading time (555 words)

Корупція міста! ТОВ Шепетівка Енергоінвест

Корупція міста! ТОВ Шепетівка Енергоінвест
Ринок енергоносіїв завжди грав і грає величезну роль в економічному розвитку нашої країни і наших міст. І завжди цей ринок притягував до себе не чистих на руку великих і маленьких начальників. Не винятком стало  і наше маленьке містечко в Хмельницькій області, в який пришла ця «волосата рука» у вигляді доброзичливого Київського інвестора. Даний інвестор за допомогою попереднього мера міста Антонюка, використовуючи фальсифікацію в договірних документах на вигідних для себе умовах, придбали Шепетівську тепломережу і міськводоканал. І почалась модернізація котелень, з благородною метою – економічному використанню енергоресурсів. І все здавалося б правильно і добре, але заборгованість підприємства за газ приблизилась до 40млн.грн.


А літом 2014року керівником ТОВ Енергоінвест була зроблена спроба демонтування, встановлених на двох котельнях нового устаткування, під приводом необхідності проведення технічного обслуговування. З цією метою приїхав цілий автобус спеціалістів – «тітушок» , по демонтажу устаткування. Цими діями інвестори ТОВ Енергоінвест хотіли поставити нове керівництво міста, перед фактом зриву, початку опалювального сезону 2014-2015 рр., тим самим, посилити залежність міста від послуг інвестора. І тільки завдяки місцевому авто майдану, які і вдень і вночі чергували біля входів у котельні, ця авантюра була зупинена.

Зараз приведений в дію інший план, основною задачею якого є розвал підприємства з середини, так як це відбулося з цукровими заводами по всій Україні. Так, наприклад, впродовж короткого часу змінилося вже п’ять генеральних директорів, серед яких, кожен наступний був слабше попереднього і як керівник, як професіонал і як господарник. Сьогодні підприємством керує Пустовойт О.С., який насилу контролює тільки юридичну частину роботи підприємства. Потім був звільнений цілий ряд ведучих спеціалістів , знаючих свою справу, що уміють організувати роботу і маючих власну думку на рахунок подальшої долі підприємства. А перед початком опалювального сезону 2014-2015рр., був звільнений молодий і перспективний головний інженер ТОВ Енергоінвест – Броніцький І.В., а на його місце був назначений «свой, нужный человек» Бродюк Ю.А. який не розуміючи питань з теплотехніки і за яким тягнеться довгий хвіст скандальних звільнень, став керувати підприємством. Використовуючи службове положення і безконтрольність генерального директора, новоспечений головний інженер продовжив систему розвалу підприємства з середини. Був звільнений начальник ділянки Іжицький В.М., а на його місце був працевлаштований кум головного інженера – Шамрелюк Ю.В. який, так як і він, не являється спеціалістом по експлуатації,технічному обслуговуванню і ремонту котельного обладнання. (А от яке значення має кумівство на підприємстві, в Україні всі добре знають). Їх сумарні знання не перевищують рівня простого оператора газової котельні. По спеціальності і роду попередньої роботи обоє вони будівельники і напевне не погано знають свою роботу , так чому ж виходить так, що швець пече хліб, а пекар шиє?

Низькі професійні знання, призводять до нервозності стосунків з трудовим колективом, грубостям і необґрунтованим претензіям до підлеглих, з погрозами звільнення, або не прийняття їх на наступний опалювальний сезон. За розпорядженням головного інженера був звільнений головний механік автомобільної служби – Никитенко Ю., а на його місце назначена – Лавренюк І.М., працівниця яка сумлінно виписувала шляхові листи водіям, яка тільки освоїла велосипед, щоб доїхати до роботи. Водії і трактористи були просто в шоці від такого рішення прийнятого головним інженером Бродюком Ю.А.

Підводячи підсумки цієї мінімальної інформації , хотілося б попросити усіх не байдужих допомогти і прикласти усі сили,для того, щоб позбавити наше місто і підприємство від таких горе інвесторів з його горе спеціалістами, які прагнуть до однієї цілі, збагачення будь яким чином , за рахунок простих людей. А усіх тих, хто має інформацію про руйнівну діяльність ТОВ Шепетівка Енергоінвест, інформувати громадськість через Інтернет. 

УВАГА !!! Сьогодні повернуться наші захисники із ...
Тим, хто любить фотографувати: не втрачайте шансу!
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 29 березня 2024

0
репостів
0
репостів