Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (376 words)

Чому люди такі інертні?

        Чому люди такі інертні?

 

Інертна людина - це людина, що відрізняється безініціативністю на роботі, в навчанні і інших сферах життя. Інерційні люди, що називається, пливуть за течією і не бажають щось змінювати у своєму житті, у зв'язку з чим не рідко серйозно відстають у розвитку від оточуючих.

 

 Інертним людям властива апатія, тому їм часто байдужа як власна доля, так і доля друзів, родичів та інших людей.

Вони нічого не хочуть, ні про що не мріють, живуть для себе. Встають вранці, снідають, працюють цілий день, приходять додому, вечеряють, дивляться телевізор і лягають спати. Іноді зустрічаються з друзями. Бувають такі, що й взагалі не працюють, живуть за рахунок батьків, деякі п'ють.

Все життя вони прожили біля батьків, а коли вступили в доросле, своє життя - не знають, що з ним  робити. Не знають чого хочуть, і навіть не цікавляться  яке воно буває ...

На мою думку, за виховання дівчинки несе відповідальність мама, за хлопця - тато.Тому що заняття  роботою не звільняє їх  від виконання  покладених на них  зобов'язань виховувати своє чадо.

Що, на моюдумку,потрібно змінити,щоб нам стало комфортніше жити?

 

На моє тверде переконання, щоб змінити сітуацію, яка склалася, кожен повинен розпочати їз себе.Тому щовона не задовольняє нетільки мене а,практично, кожного. Кожен із нас, хоче змін. Маємо під боком  дуже гарний приклад - це Європа,куди їздимо, спілкуємося, бачимо різницю у жітті там і тут. Я не ідеалізую європейське суспільство. Але у будь-якому випадку негатівні моменти певної форс-мажорності там  намагаються виправити, працюють над їх усуненням. А у нас - величезна інертність людей. І не треба скаржитися лише на владу. Вона та, яку ми легітивно обераємо. Ми не під чієюсь зовнішньою окупацією, тому треба  дивитись в дзеркало на себе.

 

Пасивні громадяни, то це правда, вони не ставлять завдань перед владою та не контролюють їх виконан ... Повертаючись до виборчої термінології варто сказати, що потрібен постійний контроль суспільства над владою, тоді і будуть ті результати, які ми хотіли б мати рівняючись на  європейські цінності. За останні роки ситуація з громадською актівністю змінилась в кращий бік. Але усі - я, ви і всі ми, повинні усвідомлювати, що цей процес не можна зупиняти чи послаблювати. Ситуація потребує щоденного впливу на владу, на суспільство. Ічим більша буде активність людей, яких турбуватиме громадянське суспільство, тим швидше наша країна стане в один ряд з цивілізованими країнами Європи.

 

 

 

Думаємо, що це нас не стосується?
Вожді і ев...
 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Неділя, 19 травня 2024

0
репостів
0
репостів