Розділ Бізнес

Графік погодинних відключень світла на вівторок, 16 липня (оновлено)

Автор 15 липня 2024, 18:54

Згідно з розпорядженням НЕК «Укренерго» у вівторок, 16.07.2024, відключення охоплюватимуть одночасно чотири та три черги.  Про це повідомив відділ зв`язків з громадськістю Хмельницькобленерго.

Оновлено: Щойно надійшло розпорядження НЕК «Укренерго» – через складну ситуацію в енергосистемі погодинні відключення 16.07.2024 охоплюватимуть одразу чотири черги. Враховуючи вимоги «Укренерго», Графік відключень на 16.07.2024 змінено.

Дізнатись свою чергу ви можете тут.

Оскільки на зменшення рівня дефіциту електричної енергії суттєво впливає сонячна генерація, то вдень цілком можливі зміни та повернення до відключень трьох черг. Але нагадаємо, рішення про обмеження приймає НЕК «Укренерго». У разі отримання нових розпоряджень – оперативно інформуватимемо.

Нагадуємо: не всім обладнанням електромереж можна керувати віддалено. Енергетики витрачають час на переміщення між об’єктами та на виконання робіт з дотриманням вимог охорони праці. Час вимкнення та ввімкнення може зміщуватися до 30-40 хвилин.

Після відновлення розподілу електричної енергії не варто вмикати всю побутову техніку одразу. Це може спричинити значне навантаження на енергосистему та перепади напруги. Будь ласка, вмикайте техніку поступово.

Якщо у вас виникли питання щодо дотримання графіків, експорт електрики, підготовки до зими тощо, то радимо прочитати відповіді, які надав технічний директор АТ «Хмельницькобленерго».

Останнє редагування 16 липня 2024, 06:04
0
репостів
0
репостів