Розділ Суспільство

У шепетівському парку запрацював інклюзивний дитячий майданчик

Автор 15 липня 2024, 14:41
У шепетівському парку запрацював інклюзивний дитячий майданчик Фото Валерія Мельничука

Шепетівський міський голова Віталій Бузиль повідомив, що інклюзивний дитячий майданчик, про який ми писали у квітні,  повністю встановлено у серці нашого парку.

Майже 1 000 000 грн - саме така вартість грантового проєкту, який написала і подала до донора наша громада минулого року. Як пояснив мер - це кошти не місцевого бюджету, і ні - їх не могли направити на щось інше.

Чим цей майданчик особливий?

Серед 16 новеньких одиниць гойдалок більша половина є інклюзивними. Деякі гойдалки вже стали фаворитами у дітей. Є серед них, до прикладу, гойдалка на якій може сидіти мама разом із дитиною і не стояти поруч, є спеціальний наземний батут, є балансир зі опорною спинкою на який можна посадити дитину збоку, є яскрава лазанка із скелелазними уступами, а ще делілька бізі-бордів і пісочниці підняті над землею, біля яких дітки можуть гратися стоячи.

Сподіваюсь лишень на порядність наших мешканців і допомогу у збереженні майданчика у належному стані.

На жаль, близьких серцю кожного шепетівчанина діда Гриба та бабу Ягу демонтували. Але радниця міського голови обіцяла, що їх встановлять у іншому місці.

Мер подякував за підтримку громад проєкт «Протидія торгівлі людьми та надання допомоги вразливим групам населення в Україні» Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні IOM Ukraineта проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна

Останнє редагування 15 липня 2024, 14:59

Відео

0
репостів
0
репостів