Від домашнього насильства до самогубства: кого довелось рятувати правоохоронцям на Шепетівщині

Автор 15 липня 2024, 11:29

11 липня 2024 року на лінію «102» надійшло повідомлення про вчинення домашнього насильства у місті Нетішин. На місце події негайно виїхала група реагування Славутського міськвідділу управління поліції охорони в складі поліцейського-водія Славутського МВ УПО Хмельницької області Тараса Бельчинського та старшого інспектора сектору реагування патрульної поліції ВПД №1 Шепетівського райуправління поліції Миколи Меліщука.

Жінка, яка викликала поліцію, повідомила правоохоронцям, що її чоловік вчиняє насильство відносно неї та їх неповнолітнього сина, погрожуючи ножем.

Поліцейські вирішили поспілкуватися з кривдником, але, зайшовши до квартири, знайшли його у коридорі із кровотечею від порізу на руці, який він заподіяв собі, намагаючись вчинити самогубство.

Працівники поліції охорони негайно надали домедичну допомогу та викликали бригаду екстренної допомоги.

Попри заподіяне собі ушкодження, чоловік поводився вкрай агресивно, тож правоохоронці здійснили його супровід аж до медичного закладу, аби убезпечити лікарів від непередбачуваних ситуацій під час транспортування хворого. Чоловікові надали невідкладну медичну допомогу, наразі його життю нічого не загрожує.

Після остаточного одужання кривднику все ж доведеться відповісти перед судом за свої погрози рідним, оскільки працівники поліції склали на нього адміністративний протокол за вчинення домашнього насильства.

Управління поліції охорони в Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів