На Хмельниччині чоловік напав на працівника ТЦК із ножем

Автор 11 червня 2024, 20:07

Сьогодні, 11 червня, у мікрорайоні Книжківці в Хмельницькому група оповіщення Хмельницького РТЦК та СП здійснювала заходи щодо перевірки документів та оповіщення військовозабовʼязаних. Під час перевірки документів громадянин 1984 року народження дістав ніж та здійснив напад на військовослужбовця якого поранив у ліве плече зі сторони спини.

Про інцидент повідомили у Службі звʼязків з громадськістю Хмельницького ОТЦК та СП та додали:

"Наші воїни, які ризикували життям на фронті, отримали поранення, знову ризикують життям, але вже в тилу, під час виконання своїх посадових обов’язків.."

В подальшому групою оповіщення вжито заходи щодо затримання правопорушника та викликано наряд поліції. По прибуттю нарядів поліції та огляду речей в порушника було виявлено заборонену речовину та шокер.

За результатом роботи СОГ ГУ НП в Хмельницькій області, порушника затримано за вчинення злочину відповідальність за який передбачено ст. 125 КК України.

На місце події прибула карета швидкої медичної допомоги, військовослужбовця доставлено до військового шпиталю міста Хмельницький для надання фахової медичної допомоги. Загрози життю військовослужбовця не має. Тривають слідчі дії .

Нагадуємо, що військовослужбовці ТЦК та СП, які беруть участь або організовують оповіщення військовозобов’язаних, відповідно до законодавства є спеціальним суб’єктом, який виконує службові обов’язки під час правового режиму воєного стану.
Відтак образи, опір або перешкоджання їхній діяльності – матимуть наслідки, а порушники нестимуть адміністративну чи кримінальну відповідальність.

Особовий склад ТЦК та СП, включно з їх ротами охорони – укомплектовані переважно військовослужбовцями, які втратили здоров'я на війні та визнані непридатними до проходження служби в бойових частинах.

Честь і шана тим, хто захищає чи захищав наш спокій, але оцінка суспільства залишається двоякою, спочатку тебе шанують, тобі допомагають, ти герой, але тільки до того часу поки ти нищиш ворога, а все закінчується тоді коли ти, отримавши поранення, повернувся до підрозділу який не виконує бойові завдання – і ти стаєш непотрібним своєму суспільству.

Останнє редагування 11 червня 2024, 20:18
0
репостів
0
репостів