Розділ Суспільство

На Шепетівщині отримав вирок водій, який напідпитку наїхав на двох пенсіонерок

Автор 11 червня 2024, 12:37

На Шепетівщині суд виніс вирок винуватцеві ДТП, внаслідок якої травмувалось двоє пішоходок. Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася наприкінці грудня минулого року в селі Мурахів, що у Славутській громаді.

Водій автомобіля "Hyunday Getz" не впорався з керуванням та здійснив наїзд на двох пенсіонерок, що стояли на узбіччі дороги.

У результаті ДТП жінки отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості та були госпіталізовані до місцевої лікарні.

Як з’ясувалось, водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Прилад "Драгер" показав позначку у 2,51 проміле, що у 12 разів перевищує допустиму норму.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції завершили досудове розслідування по даному факту та оголосили водієві легковика підозру за ч.1 ст.286-1 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт скерували до суду.

Нещодавно суд завершив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав водія винним та призначив йому покарання у вигляді службового обмеження на 1 рік з відрахуванням 10 % із суми грошового забезпечення в дохід держави з позбавленням права керування транспортними засобами строком 3 роки.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів