Гуляв вулицями міста: у Шепетівці розшукували підлітка

Автор 28 травня 2024, 18:49

Вчора, 27 травня о 15:30 годині до Шепетівського районного управління в Хмельницькій області надійшло повідомлення від схвильованої матері про те що пішов в невідомому напрямку її малолітній син 2010 р.н., зріст близько 150 см, який був одягнений в гумові чорні капці, темні спортивні штани та темну футболку.

Начальником Шепетівського районного управління поліції негайно було орієнтовано весь особовий склад на пошуки маленького утікача, працівники поліції до пізньої ночі займалися пошуками хлопчика і 28.04.2024 року близько 00:20 нарешті повернули його схвильованій матері.

Мотиви свого вчинку хлопчик не пояснив сказав лише те, що не хотів, щоб через нього виникло стільки проблем, планував повернутися додому ближче до ранку, і весь цей час гуляв вулицями міста.

Такі ситуації досить часті в роботі інспекторів ювенальної превенції, які зазвичай і знаходять маленьких утікачів, адже, як ніхто інший знають більшість мотивів через які діти тікають з дому та знають їх «найулюбленіші» схованки.

Велике прохання до батьків, частіше говоріть зі своїми дітьми, щоб дізнатися про їх проблеми та переживання, що спонукають їх до втечі з дому, адже на превеликий жаль не завжди інспекторам щастить знайти їх цілими та не ушкодженими.

Але на щастя ця історія з щасливим кінцем.

Ювенальна поліція Хмельницької області

0
репостів
0
репостів