Розділ Суспільство

Загинув колишній шепетівський депутат Костянтин Михальчук

Автор 28 травня 2024, 17:01

Вчора в боях за Харківщину віддав своє життя уродженець Шепетівки Костянтин Михальчук.  Про це повідомив керівник і засновник рекрутингової агенції Lobby X Владислав Грезєв.

Ми познайомились із Костею на початку березня 2022 року в Ірпені. Я тоді допомагав із евакуацією цивільних, а Костя з його групою заходили в тил ворога працювати.

З того моменту ми почали товаришувати, я всіляко почав допомагати забезпеченням групі, в якій був Костя.

Костя був дуже світлою людиною. Веселою і з гарним почуттям гумору, армійського гумору. Завжди дбав про свій особовий склад, це для нього був пріоритет №1. Був різнопрофільним фахівцем військової справи від управління дронами до вибухотехніки.

На захист України Костянтин став ще 2014-го року у складі 95 ОШБр. Шепетівчанам він також відомий як засновник громадської організації «Шепетівська спілка учасників бойових дій в зоні АТО», а також був обраний депутатом Шепетівської міської ради, повноваження якого склав у 2017 році.

Костя вів за собою і йому довіряли. Він справді був небайдужою людиною і завжди шукав вихід як можна попри всі армійські складнощі зробити те, що треба.

В Кості лишився син, що цього року йде до першого класу, і дружина. Давайте підтримаємо родину, хто чим може.

Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/6rdpcTeipS

Прощання відбудеться у Хмельницькому.

Останнє редагування 28 травня 2024, 18:28
0
репостів
0
репостів