Розділ Події

У Грицівському інклюзивно-ресурсному центрі відкрили меморіальну дошку на честь Мулька Віталія

Автор 02 жовтня 2024, 13:45

Вчора, 1 жовтня 2024 року, у Грицівському інклюзивно-ресурсному центрі відбулося відкриття меморіальної дошки на честь - Мулько Віталія Миколайовича, встановленої на фасаді установи, де він працював директором.

"Любіть своїх дітей і вірте в них...Просто тому, що вони Ваші діти...", - говорив за життя Віталій.

Це були не просто його слова, а життєвий вибір, стійка моральна позиція!

Працівники та вихованці Інклюзивно-ресурсного центру із найщирішими словами вдячності та шани провели церемонію відкриття меморіальної дошки пам'яті Віталія Мулько!

На відкритті була присутня і родина Віталія: дружина Тетяна, два синочки - Михайло та Марк, сестра Олена та мама Надія.

Пані Тетяна, разом з дітьми та сестрою Віталія, поділилась світлими спогадами про його безмежну любов до дітей та людей, про його прагнення допомагати та змінювати світ!

На церемонії відкриття меморіальної дошки пам'яті Віталія Мулько були присутні заступники Грицівського селищного голови - Олена Полєва та Анатолій Гаврилюк.

Усі присутні вшанували пам'ять Віталія хвилиною мовчання та покладанням квітів.

Віримо, що цей пам’ятний знак буде нагадувати усім поколінням про героїзм нашого захисника у боротьбі за суверенітет та територіальну цілісність України. Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю і подвигом Героя. Він загинув заради мирного неба та щасливого майбутнього нашої країни, наших дітей.  Вічна пам'ять Герою, наша шана і вдячність! Віталій Мулько назавжди залишиться у наших серцях!

Грицівська селищна рада

0
репостів
0
репостів