Депутати Дніпровської міськради під час відпочили на Мальдівах: у Дніпрі обурилися

Автор 02 жовтня 2024, 19:04
Депутати Дніпровської міськради під час відпочили на Мальдівах: у Дніпрі обурилися На правах реклами

Мешканці Дніпра неоднозначно відреагували на скандал навколо відпочинку депутатів на островах.

У Дніпрі останнім часом розгорілися політичні пристрасті навколо депутатів Дніпровської міськради, які представляють мерську фракцію «Пропозиція». Під час повномасштабного вторгнення низка народних обранців оформила собі відрядження, але замість цього відпочивали з дружинами на Мальдівах, і новини Дніпра з політичного фронту свідчать, що це викликало обурення у містян.

Зокрема, «засвітилися» керівник фракції "Пропозиція" у міськраді Сергій Пустовий і член фракції Євген Кривошеєв разом із дружинами. Також припускають присутність на курорті керівника фракції ЄС у Дніпровській міській раді Каміля Примакова разом із дружиною. Місцем відпочинку був один із елітних комплексів на островах, де одна ніч проживання стартує з 3 тис. доларів за людину. Максимально комфортні умови для релаксу. До того ж учасники «паті» засвітилися у коштовностях, які коштують тисячі доларів. Тобто, крім етичного є ще й іншого боку медалі в умовах, коли країна бореться за свою свободу та незалежність. Не кажучи вже, що використання відряджень таким чином псує імідж депутатів.

Як зазначає видання «Відомо», даний інцидент не проминув повз громадське обурення. Перед черговою сесією міської ради активісти прийшли під стіни мерії з плакатами, на яких не тільки традиційно вимагали перерозподілити бюджетні кошти на допомогу ЗСУ, але й пройшлися по «відпочивальникам». Зокрема, один з плакатів містив напис «Батальйон Мальдіви, коли на фронт?»

Цікаво, що у провладній фракції жодним чином не прокоментували дію своїх колег, і міський голова Борис Філатов також не сказав жодного слова про цей скандал. Можливо, такі питання мали б пролунати на сесії міськради, проте вона виявилася досить дивною і пройшла у змішаному форматі – частина депутатів була присутня у залі, де брала участь в урочистостях з нагоди нагородження лікарів, а інша доєдналася до сесії онлайн. Це викликало ще більше питань. Одним словом, цю історію хочуть «забути» інформпросторі, але поки що це не вдається.

Слід зазначити, що і Пустовий, і Кривошеєв – ключові фігури в мерській фракції. Перший курує загальні організаційні моменти у фракції, а інший є головою земельної комісії міськради, а земельні питання завжди були у Дніпрі каменєм спотикання. Враховуючи, що останнім часом у міськраді неодноразово проходили обшуки і багатьох чиновників підозрюю у корупції, такий «зашквар» явно не додає балів міській владі, а тим більш партії мера.

 

Останнє редагування 02 жовтня 2024, 19:06
0
репостів
0
репостів