Шепетівська лікарня застосовує унікальний апарат для дослідження та лікування зору

Автор 03 січня 2024, 12:52

КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» отримала новий апарат для діагностики та лікування зору, який запрацював в офтальмологічному кабінеті № 46 консультативно-діагностичної поліклініки.

За інформацією лікарні, прилад було закуплено за кошти Шепетівської міської ради.

"Автоматичний кераторефрактометр – це унікальний компактний прилад, що комбінує новітні технології та поєднує в собі два повноцінні пристрої: рефрактометр (для вимірювання рефракції), кератомет (для вимірювання параметрів рогівки). Апарат створений із застосуванням ексклюзивної технології обертової призми, яка забезпечує високу точність вимірювання та надійність отриманих даних. Завдяки цій технології існує можливість проводити дослідження при мінімальних розмірах зіниці (до 2 мм)."

Але цей складний інструмент не є с кладним у використанні та з його допомогою можна максимально точно виконати оптичну корекцію зору (підбір окулярів).

"На сьогоднішній день такий апарат дуже потрібний нашій лікарні, адже будь-які сучасні технології – це є крок вперед, як в плані діагностики так і в плані лікування."

Нагадуємо, у консультативно-діагностичні поліклініці Шепетівської багатопрофільної лікарні функціонують два офтальмологічні кабінети ( №45 та №46).

На прийом до лікарів-офтальмологів можна потрапити за попереднім записом у кол-центрі (реєстратурі) поліклініки особисто, або за номером телефону (03840) 4-03 -66 та 068-396-21-08.

За наявності електронного направлення від сімейного лікаря прийом проводиться безкоштовно!

"Пам’ятайте, чим раніше буде виявлена та чи інша патологія, тим швидше буде призначено правильне лікування! Бережіть себе, а ми допоможемо Вам бути здоровими!"

КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня»

0
репостів
0
репостів