Розділ Суспільство

Місцева влада вирішила адаптувати громаду до зміни клімату та ліквідувати незаконне перекриття проїздів

Автор 08 серпня 2023, 13:01

Шепетівська міська рада сьогодні звернулась за думкою та допомогою мешканців громади. Хочуть ліквідувати незаконні перекриття проїзних частин, та просять повідомляти про них. Також цікавляться чи достатньо дерев та зелених зон у місті, а ще як впливають метеорологічні явища на життя жителів.

Опитування про вплив глобальної зміни клімату на Шепетівську міську територіальну громаду проводить сектор із енергоменеджменту Шепетівської міської ради.

Опитування займе 10-15 хвилин. Ваша думка для нас дуже важлива, її буде враховано під час планування заходів з адаптації до зміни клімату. Усі дані будуть конфіденційними та висвітлені в узагальненому вигляді.

Мета опитування - з’ясувати, як глобальна зміна клімату впливає на здоров’я та якість життя мешканців, інфраструктуру і довкілля Шепетівської міської територіальної громади. Пройти опитування за посиланням: https://forms.gle/RQ6QcAVLHfXijzEe6

Також міська рада збирає інформацію про незаконне перекриття проїзних частин.

З метою забезпечення безперешкодного доступу спецтранспорту (пожежних авто, швидкої допомоги, поліції) до прибудинкових територій та домоволодінь, просимо надати адреси та фото розташування самовільно встановлених шлагбаумів, блоків або інших перешкод.

 Подальшу правочинність встановлення таких перешкод обіцяють винести на розгляд засідання виконавчого комітету міської ради.

Останнє редагування 08 серпня 2023, 13:13
0
репостів
0
репостів