У Шепетівському парку шукали труп, а виявилось, що треба шукати жартівницю

Автор 23 серпня 2023, 13:46

Сьогодні, 23 серпня, відвідувачі Шепетівського міського парку культури та відпочинку спостерігали, як медики та правоохоронці щось шукають. Містом вже поповзли чутки про труп.

Начальниця станції екстреної медичної допомоги Тетяни Вознюк пояснила, що виклик «швидкої» був через інформацію про скоєне самогубство. Нібито у парку повісилася дівчина на дереві, на вигляд їй 28 років.

Телефонувала жінка, яка розмовляла російською мовою. Зазначила, що вона не місцева. Вказала, що потерпіла знаходиться орієнтовно неподалік Свято-Михайлівського кафедрального собору.

Медики, прибувши на місце події, намагалися уточнити інформацію про місце знаходження потерпілої. Однак, через деякий час абонент, який повідомив про скоєне самогубство, перестав відповідати.

На місці події прибули правоохоронці Шепетівського районного управління поліції. Але пошуки результатів не дали. Інформація не підтвердилася.

Відтак, правоохоронці почалу пошуки жартівниці.

Згідно чинного законодавства порушників, які здійснили завідомо неправдивий виклик, співробітники поліції притягують до адміністративної відповідальності, передбаченої статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладання штрафу від п’ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Останнє редагування 23 серпня 2023, 14:50
0
репостів
0
репостів