Розділ Події

У Крупецькій громаді відбулося відкриття Алеї пам'яті Героїв

Автор 23 серпня 2023, 19:51

Напередодні державного свята Дня Незалежності України, на Шепетівщині, біля приміщення Крупецького сільського будинку культури відбулося відкриття Алеї пам'яті Героїв, які загинули в російсько-українській війні. Про це повідомили на сторінці громади.

Їхні світлини нагадують нам про величезну ціну свободи, мужність і самопожертву та зберігають пам’ять про військовослужбовців вічно живою.

На місці, яке стане меморіальним осередком  громади, разом згадали загиблих наших захисників поіменно, хвилиною мовчання вшанували усіх полеглих Героїв, які своїм прик­ладом зас­відчили, як потрібно відстоювати незалежність, любити Україну та свій народ.

П'ятнадцять молодих людей, які не повернуться до рідної домівки не обнімуть матерів, дружин, дітей. Їх життя забрала безжальна війна з підступним рашистським агресором.

Нажаль вона ще триває і Збройні сили України щоденно дають опір рашистському агресору. Тож воїнам нині боронячим нашу незалежність підтримка потрібна також. Пам'ятаємо про полеглих, допомагаємо ЗСУ .

СЛАВА Україні!

ГЕРОЯМ Слава!

0
репостів
0
репостів