У шепетівській лікарні вже кілька років практикують Холтерівський моніторинг ЕКГ і АТ

Автор 15 серпня 2023, 17:09

Змінюється та вдосконалюється якість надання медичної допомоги у КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня». Так, протягом останніх декількох років пацієнти лікарні, як амбулаторні, так і ті, що перебувають у стаціонарі, мають можливість пройти Холтерівське моніторування ЕКГ та артеріального тиску (АТ).

Це метод дослідження, що дозволяє проводити безперервну реєстрацію динаміки роботи серця на ЕКГ та АТ за допомогою портативного пристрою (холтера). Під час дослідження пацієнт веде свій звичний спосіб життя, відзначаючи у спеціальному щоденнику час і обставини виникнення неприємних симптомів з боку серця, прийом ліків і зміну видів фізичної активності.

Холтерівське моніторування ЕКГ амбулаторно у кабінеті №34 консультативно-діагностичної поліклініки проводить лікар- кардіолог Горщар Ірина Володимирівна.

А у стаціонарі кардіологічного відділення КНП «Шепетівська БЛ» холтерівське моніторування ЕКГ та АТ проводять лікарі: Савчук Ірина Василівна та Рак Ярослав Олександрович.

Холтерівське моніторування ЕКГ та АТ у нашому закладі проводиться безкоштовно згідно програми медичних гарантійза направленням від сімейного лікаря.

Саме тому мешканці нашої громади можуть сміливо звертатись у кабінет лікаря-кардіолога, адже холтер ЕКГ та АТ у Шепетівській багатопрофільній лікарні доступний для кожного.

Шепетівська багатопрофільна лікарня

0
репостів
0
репостів