Розділ Культура

У Пашуках на благодійному концерті просто неба збирали кошти на ЗСУ

Автор 01 серпня 2023, 11:32

28 липня 2023 року працівники культури закладів культури Судилківської сільської ради з благодійним концертом на підтримку ЗСУ «Разом до Перемоги» побували у селі Пашуки.

У заході взяли участь представники сільської ради, працівники культури закладів культури громади, активні жителі громади.

У концертній програмі «Разом до Перемоги» звучали твори патріотичної тематики: українські пісні про силу материнської і батьківської молитви та любові, про рідний край, про кохання.

Хвилиною мовчання всі присутні вшанували памʼять загиблих синів і доньок неньки-України, які ціною власного життя наближали перемогу над російським агресором.

Концерт підготували і взяли у ньому участь працівники закладів культури сіл Судилків, Поляна, Городище, Вовківці, Новичі, Лозичне, Красносілка, Рудня-Новенька, Мальованка, Савичі, Траулин.

У ході благодійного концерту було зібрано кошти в сумі 10 154 грн на потреби ЗСУ. Звіт про закупи на потреби військових опублікуємо згодом.

Дякуємо працівникам культури, освіти, працівникам сільської ради, активним жителям громади, які відвідали благодійний концерт та взяли участь у зборі коштів на потреби ЗСУ.

Разом, крок за кроком, наближаємо Перемогу добрими справами.

0
репостів
0
репостів