Розділ Події

У Судилківській громаді до Небесного війська провели Роговського Руслана Івановича

Автор 01 серпня 2023, 15:58

1 серпня 2023 року у Судилківській громаді зі скорботою та болем у душі в останню земну дорогу провели воїна – захисника рідної землі Роговського Руслана Івановича. Про це повіломили на сторінці селищної ради.

Руслан народився 21 січня 2000 року у селі Траулин у дружній багатодітній сім’ї. Тут навчався у місцевій школі. Зростав добрим, уважним юнаком. Після школи навчався у Хмельницькому училищі торгівлі та харчових технологій.

Руслан – патріот рідної землі, з січня за покликом серця пішов служити до лав ЗСУ, понад усе хотів бачити рідний край вільним від ненависного російського агресора. Солдат та кухар господарчого відділення взводу матеріального забезпечення 2 механізованого батальйону однієї з військових частин Руслан Роговський був мужнім воїном, вірним побратимом, умів смачно готувати різні страви для своїх побратимів.

Загинув воїн – захисник 24 липня 2023 року внаслідок мінометного обстрілу зосередження евакуаційної групи в одному з населених пунктів Запорізької області: отримав поранення, несумісні з життям. Рік за роком спливатиме, а Русланові завжди буде 23. Клята війна забрала молоде життя, забрала нездійснені мрії, забрала сина у батьків, забрала люблячого татка у маленької донечки. Розділяємо горе родини, низько схиляємо голови у глибокій скорботі перед вічною і світлою памʼяттю воїна-захисника.

Провести захисника до місця останнього спочинку прийшли військовослужбовці, представники місцевої влади, жителі громади, друзі, однокласники і всі, хто знав Руслана. Односельці зустріли воїна та провели в останню дорогу «живим коридором» Шани.

Поховали Руслана Роговського в рідному селі Траулин з усіма військовими почестями.

Світлий спомин про мужнього захисника України Руслана Роговського назавжди залишиться в наших серцях.

Він наближав нашу Перемогу!

Вічна пам’ять Герою України...

0
репостів
0
репостів