Четвер, 29 червня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Поліцейські Хмельниччини просять відгукнутися потерпілих від дій шахрая, який ошукував священнослужителів. Встановлено, що як мінімум п’ятьох потерпілих ошукали на загальну суму понад 260 тисяч гривень.

Суд визнав ексочільника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія невинним у кермування автівкою в стані алкогольного сп’яніння під час комендантської години та закрив справу.

У селі Білокриниччя попрощалися з воїном-захисником Дударем Павлом Миколайовичем
Розділ Події

29 червня у Судилківській громаді Шепетівського району провели в останню земну дорогу воїна-захисника України Дударя Павла Миколайовича. Павло загинув 24 червня 2023 року на Донеччині, виконуючи бойове завдання, пов’язане із захистом рідної землі.

Слідчі СУ ГУНП в Хмельницькій області спільно з працівниками УСР в Хмельницькій області, УСБУ та за процесуального керівництва обласної прокуратури викрили групу з чотирьох осіб, які займались шахрайством через інтернет під час відбування у колонії покарання за раніше вчинені злочини. Наразі чотирьом засудженим уже повідомлено про підозру у вчиненні шахрайства.

Небо плакало дощем: громада схилила голови у скорботі за воїном Дмитром Юр’євим
Розділ Події

Велике горе об’єднало мешканців громади, які зібралися, щоб провести в останню земну дорогу нашого земляка – Юр’єва Дмитра Олександровича. 22 червня 2023 року наш захисник приєднався до Небесного воїнства.

28 червня о 10:40 водолази Полонської міської рятувально-водолазної станції спільно із рятувальниками ДСНС дістали з річки тіло 42- річної жінки. Трагедія сталась напередодні, 27 червня у с.м.т. Понінка Шепетівського району.

Ізяславська громада провела у засвіти ще трьох Воїнів
Розділ Події

Одне за одним вриваються в Ізяславську громаду трагічні звістки. Нав’язана російськими окупантами війна забрала вже тисячі життів українців, зокрема наших земляків, які були кращим цвітом нації. Тих, кому б творити Україну, продовжувати рід український, бути нашим майбутнім. Натомість вони стають нашою історією. Героїчною пам’яттю і вічним болем.

Двоє пасічників з Шепетівщини відсудили у агрофірми 212 тис. грн за загиблих бджіл
Розділ Бізнес

Хмельницький суд зобов'язав агрофірму виплатити 212 тис. грн пасічникам за загиблих бджіл. У суді бджолярі довели, що комахи загинули після обробітку місцевим підприємством полів пестицидами. В результаті зі 150 бджолосімей на пасіці залишились лише 32.

Шепетівський механік 25-ї та 27-ї Української антарктичної експедиції Максим Білоус лише в травні цього року повернувся із зимівлі в Антарктиді, а вже сьогодні він проходить службу в лавах ЗСУ і займається підготовкою групи інженерів-саперів. Національний антарктичний науковий центр провів благодійний аукціон для допомоги колезі-полярнику.

0
репостів
0
репостів