Понеділок, 26 червня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 26 червня, Улашанівська громада знову у глибокій скорботі, адже додому на щиті повернувся ще один син, чоловік, брат, молодий тато, житель села Пузирки, старший солдат, старший стрілець відділення стрілецького взводу – Семенюк Олег Сергійович, 17.07.1996 р.н. Про це повідомили на сторінці громади.

Сьогодні, 26 червня 2023 року, на 57-му році передчасно пішов з життя Яцков Борис Олександрович - колишній голова Ізяславської районної державної адміністрації, депутат Хмельницької обласної ради декількох скликань, депутат Ізяславської міської ради та почесний громадянин міста Ізяслав. Про це повідомили у міській раді Ізяслава.

Шепетівська громада провела в останню земну дорогу молодшого сержанта Юрія Несваволя
Розділ Події

Сьогодні у Шепетівці на площі імені Тараса Шевченка відбулося прощання з молодшим сержантом Юрієм Івановичем Несваволею. Про сумну подію повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Команда Міжнародного благодійного фонду "Руки друзів" здійснила візит до навчальних закладів та установ, які приймають внутрішньо переміщених осіб у Шепетівському районі Хмельницької області. Про гуманітарну допомогу, яку привезли, фонд опублікував у себе на сторінці.

Колишні шепетівські кінотеатр та бібліотеку виставили на аукціон
Розділ Бізнес

Виконавчий комітет Шепетівської міської ради виставив на аукціон будівлю колишнього кінотеатру імені Островського та колишньої Шепетівської міської бібліотекаи №1. Про це стало відомо зі сторінки на Прозорро.Продажі. Рішення про це виконком прийняв ще 20 червня 2023 року.

35-річний ізяславчанин постане перед судом за виготовлення та використання підробленого водійського посвідчення. Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили йому підозру за ч.3 та ч.4 ст.358 (Підроблення водійського посвідчення, вчинене за попередньою змовою групою осіб та використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України.

У Грицеві на день селища ярмаркували та збирали кошти на ЗСУ
Розділ Події

Вчора 25 червня 2023 року з 09:00 год. на центральній площі Грицева розгорнулося чудове ярмаркове містечко. В остання неділю червня мешканці традиційно святкують День селища. Цьогоріч у рамках нього був проведений благодійний захід «Разом до ПЕРЕМОГИ».

Юні легкоатлети змагались з нагоди Міжнародного олімпійського дня
Розділ Спорт

23 червня на базі спортивного комплексу Шепетівської КДЮСШ, відділом у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Шепетівською комплексною дитячо-юнацькою спортивною школою було проведено змагання з легкої атлетики серед юнаків та дівчат з нагоди Міжнародного олімпійського дня. Програма заходу включала біг на дистанції: 60, 100, 200 та 400 метрів.

На Шепетівщині слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій травмувалась 15-річна дівчина. Подія сталась близько опівночі 25 червня, у центрі міста Полонне.

0
репостів
0
репостів