Розділ Суспільство

На Шепетівщині навчальні заклади та установи, які приймають переселенців отримали допомогу

Автор 26 червня 2023, 16:04

Команда Міжнародного благодійного фонду "Руки друзів" здійснила візит до навчальних закладів та установ, які приймають внутрішньо переміщених осіб у Шепетівському районі Хмельницької області. Про гуманітарну допомогу, яку привезли, фонд опублікував у себе на сторінці.

Освітнім закладам передали нове обладнання, яке зробить навчання ще цікавішим та захоплюючим. Інтерактивні дошки, парти, стільці, проєктори, мікроскоп, набір мікропрепаратів, акустичні системи - це лише кілька з безлічі речей, які тепер займуть своє гідне місце в класних кімнатах.

Також привезли допомогу до закладів, які приймають у себе переселенців. У цих закладах холодильники, мультиварки, батут, бадмінтон, настільний футбол, пісочниця стануть прекрасними можливостями для побутового комфорту та активного дозвілля дітей.

Закупівля та доставка здійснюється в межах «Building, back, better (BBB) - Будуємо, відбудовуємо, покращуємо. Проєкт відновлення та реконструкції інфраструктури, орієнтованої на дітей, в Україні», що реалізується в партнерстві з міжнародною організацією Plan International. Проєкт фінансується Федеральним Міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ)

0
репостів
0
репостів