Розділ Суспільство

З життя пішов колишній голова Ізяславської районної державної адміністрації

Автор 26 червня 2023, 18:34

Сьогодні, 26 червня 2023 року, на 57-му році передчасно пішов з життя Яцков Борис Олександрович - колишній голова Ізяславської районної державної адміністрації, депутат Хмельницької обласної ради декількох скликань, депутат Ізяславської міської ради та почесний громадянин міста Ізяслав. Про це повідомили у міській раді Ізяслава.

Перестало битися гаряче серце авторитетної в громаді людини, досвідченого керівника, патріота рідного краю та великого життєлюба.

За роки своєї плідної діяльності як активіст Ізяславщини, господарник, місцевий депутат, держслужбовець та очільник Ізяславської районної державної адміністрації Борис Олександрович вирішував не одну тисячу проблемних питань. На цих відповідальних посадах він поєднав талант керівника та організатора і зміг реально вплинути на суттєве поліпшення соціально-економічного становища Ізяславщини.

Для шепетівчан він більше відомий як забудовник, який будує котеджне містечко на території колишьного маслозаводу та власник кафе "Кінопаб".

Смерть Бориса Яцкова є непоправною втратою для його родини, нашої громади та тих, хто знав, любив й поважав його.

У ці скорботні дні висловлюємо щире, глибоке співчуття рідним і близьким покійного. Світла пам’ять про Бориса Олександровича Яцкова назавжди збережеться в наших серцях.

Церемонія прощання із видатною постаттю нашої громади відбудеться завтра, 27 червня, о 12.00 год. у храмі святого Миколая Чудотворця Православної Церкви України. Далі траурна хода рушить до Алеї почесних поховань, що на центральному кладовищі м.Ізяслав (виїзд на Шепетівку), де і відбудеться обряд поховання.

Останнє редагування 26 червня 2023, 18:40
0
репостів
0
репостів