Розділ Суспільство

Зниклу 21-річну рівнянку знайшли у Шепетівці серед "антисоціальних" осіб

Автор 25 квітня 2023, 21:36

Оперативники Шепетівського районного управління поліції встановили місце перебування жінки, яку розшукували рівненські колеги. Зниклу рівнянку поліцейські розшукали у Шепетівці.

Нагадаємо, що 23 квітня, до поліції міста Рівного надійшло повідомлення 34-річного місцевого мешканця, що п’ять днів тому зникла його 21-річна співмешканка Феактістова Світлана Ігорівна, 26.08.2001р.н. Мобільного телефону при собі не має. 

Поліцейські встановили, що рівнянка може перебувати на Хмельниччині, оскільки 21 квітня близько 18 години у місті Славута поліцейські притягнули її до адмінвідповідальності за порушення правил дорожнього руху пішоходами.

І ось уже сьогодні пообіді, 25 квітня, оперативники Шепетівського РУП встановили місце перебування 21-річної жительки Рівного. У результаті проведених заходів поліцейські виявили її в Шепетівці у квартирі осіб із антисоціальною поведінкою.

Жінка пояснила, що покинула місце проживання після конфлікту із співмешканцем. На Хмельниччину доїхала попутними транспортними засобами.

Жертвою протиправних діянь рівнянка не стала та написала заяву із проханням припинити її розшук.

0
репостів
0
репостів