Розділ Суспільство

Заступник начальника ОВА зустрічався з командирами військових частин та переселенцями

Автор 25 квітня 2023, 21:07

Сьогодні, в рамках робочої поїздки до Шепетівського району, перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін встиг не лише відкрити “Клас безпеки” для учнів Крупецького ліцею. Також було проведено нараду щодо безпеки краю та відвідано переселнців у Грицеві.

Сергій Тюрін із начальником РВА Олексієм Глушаковим зустрілися з командирами військових частин району щоб обговорити питання оборонної сфери.

Так, в ході наради посадовець заслухав доповіді керівництва району та представників військових частин щодо забезпечення обороноздатності краю. Зокрема, учасники обговорили коло питань, які стосуються безпеки стратегічних об’єктів та визначили поточні завдання до виконання.

Продовжуючи свій робочий візит на Шепетівщину, перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін відвідав Грицівську селищну територіальну громаду з метою огляду умов проживання внутрішньо переміщених осіб.

«Ми докладаємо усіх зусиль, аби створити комфортне середовище для переселенців, які залишилися в нашому краї, постійно забезпечуючи їх необхідними речами – продуктовими наборами, дитячим харчування, засобами гігієни, одягом тощо,” – наголосив Сергій Тюрін.

Варто зазначити, що станом на 24 квітня цього року на території громади зареєстровано 237 осіб з числа ВПО. За період війни Грицівська територіальна громада активно веде комунікацію із обласною військовою адміністрацією, завдяки чому вдається систематично забезпечувати громаду гуманітарною допомогою відповідно до потреб переміщених осіб.

0
репостів
0
репостів