На фронті загинули двоє мужніх захисників із Шепетівки

Автор 19 грудня 2023, 17:27

Смуток, біль і сльози - знову тяжка втрата у громаді. Звільняючи Україну від окупантів загинуло двоє мужніх шепетівчан.

16 грудня 2023 року, під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку, в результаті атаки FPV-дроном, загинув наш земляк - солдат Захаров Віталій Володимирович, 1974 року народження, гранатометник 1 механізованого відділення 1 механізованого взводу 5 механізованої роти 2 механізованого батальйону військової частини, який внаслідок вогневого ураження отримав поранення, несумісне з життям.

У глибокій жалобі жителі Шепетівської громади розділяють біль непоправної втрати найріднішої людини та щиро співчувають родині загиблого захисника.

Виконавши військовий обов'язок та виявивши мужність та стійкість у бою за Україну на Донецькому напрямку, 14 грудня 2023 року загинув Середюк Андрій Миколайович, 1999 року народження, номер обслуги 1 мотопіхотного взводу 1 мотопіхотної роти військової частини.

Жодні слова не вгамують страшного й пекучого болю цієї втрати. Шепетівська громада висловлює глибокі співчуття згорьованій родині та близьким воїна. Сумуємо разом з вами й підтримуємо в годину скорботи.

Інформацію про час і дату прощання буде повідомлено додатково.

0
репостів
0
репостів