Онлайн кредити

Онлайн кредити чи кредити у відділенні? Якщо ознайомитися з умовами і правилами обох видів кредитування, то можна знайти переваги і недоліки, як в одному варіанті - так і в іншому. Ознайомитися з компаніями, які видають кредити онлайн, можна на платформі Укркредит, тут зібрані найпопулярніші кредитні організації України. Або ж шукати кредитора в вашому місті, наприклад “кредит онлайн Хмельницький” або “де взяти кредит у Хмельницькому?”

Головна відмінність між онлайн кредитами і кредитами, які можна оформити, безпосередньо, у відділенні заключається в тому, що онлайн можна отримати позику тільки у грошовому еквіваленті і максимально до 50 000 грн. А у відділенні є можливість оформити кредит на авто, іпотеку, і суму коштів до 200 000 грн, а інколи і до 500 000 грн.

Умови

Умови видачі кредиту відрізняються тим, що для онлайн кредитів потрібні тільки паспорт та ідентифікаційний код, дуже рідко буде затребувана довідка про доходи. А от при оформленні позики в відділенні довідка буде обов'язковою, особливо, коли кредит буде видаватися на велику суму.

Швидкість оформлення кредиту і отримання коштів

Сам процес оформлення в середньому буде однаковий, адже кожен майбутній позичальник перевіряється в обох випадках в одному бюро кредитних історій. Але варто зауважити, що онлайн кредит можна оформити в любому місці, де є інтернет, а на дорогу у відділення банку треба витратити час, а, можливо, ще і на очікування в черзі.

Умови погашення

Умови погашення кредиту майже не відрізняються. Погашати кредит можна на сайтах банків-позичальників, у терміналах або через каси банків. Тільки треба звертати увагу на суму комісії при оплаті позики у сторонньому банку, адже суми можуть бути досить великими. Але про це вас обов'язково мають попередити заздалегідь.

Також подібна інформація може зазначатися в договорі кредитування. Сам договір може бути різним в кожної кредитної компанії, де, в першу чергу, треба буде звернути увагу на:

  • відсоткову річну ставку
  • терміни погашення
  • можливі штрафні санкції при несвоєчасному погашенні.

Та і взагалі, кожен договір (і не тільки кредитний) важливо перед підписанням уважно прочитати, особливо все, що зазначено маленьким шрифтом.

Пролонгація

Також, при виникненні будь-яких непередбачуваних обставин, ви матимете можливість зробити пролонгацію кредиту, незалежно від того, брали ви його онлайн, чи у відділенні банку.  Треба буде виконати певну послідовність дій, яка буде вказана на сайті, в договорі, або в особистому кабінеті.

Отже, з цього можна зробити висновок, що обидва варіанти кредитування досить зручні і кожен має місце бути. Але онлайн кредити все-таки виходять на перший план через свою сучасність і економію найціннішого ресурсу - часу.

0
репостів
0
репостів