Російська лазня в Яремче

Вже давно лазня не сприймається як приємне проведення часу, оскільки лазневі процедури є ефективним засобом профілактики різних захворювань. Крім того, регулярне відвідування лазні має омолоджуючий ефект, так як з організму людини виводяться токсичні речовини. Карпатський готель Вершина пропонує своїм клієнтам скористатися послугами лазні, щоб урізноманітнити відпочинок в Карпатах, поєднавши приємне з корисним.

pasted image 0 2

Головною особливістю лазні апарт-готелю Вершина є те, що її конструкція складається з натуральних матеріалів. На додаток до цього, майстри забезпечили будівництво лазні у відповідності зі сформованими традиціями. В процесі укладання лазні особлива увага приділяється утепленню стін, стелі і підлогового покриття.

Звичайно, не менш важливим пунктом в будівництві є забезпечення якісної пароізоляції та вологоізоляції. Загалом, для будівництва лазні підійде деревина липи, обліпихи, кедра, осики. Найбільше відвідувачі Апарт-готелю Вершина звертають увагу на дивовижну атмосферу, яка створюється зусиллями команди готельного комплексу.

Крім натуральної деревини, апарт-готель Вершина віддає перевагу використанню природного каменю. Поруч з лазнею розміщується басейн з холодною водою, щоб відвідувачі або жителі готельного комплексу могли завершити лазневі процедури пірнанням в холодну воду.

Особливості лазні

Апарт-готель Вершина дає змогу зняти житло в Яремче де є діюча дров'яна піч-кам'янка. Незважаючи на те, що все популярнішим стає електрична піч через простоту її використання, дров'яна піч є частиною автентичної атмосфери. Перш за все, це слідування традиціям облаштування печі. До того ж, залишаючи галасливий мегаполіс, відвідувачі готельного комплексу в Яремче мають можливість зіткнутися з особливостями розваг поблизу від Карпатських гір - відпочинку в російській лазні.

Поділ лазні на певні зони дозволяє створити додаткове відчуття затишку і відокремленості. Для любителів веселого проведення часу в лазні є спеціальне приміщення для спільного проведення часу після завершення банних процедур. Апарт-готель Вершина проводить регулярне прибирання російської лазні після візиту відвідувачів та мешканців готельного комплексу.

pasted image 0 3

Відпочинок в Карпатах - в must-do список!

Після тривалих прогулянок по карпатських лісах клієнти Апарт-готель Вершина завжди знають, де відпочити в Карпатах. Готельний комплекс пропонує забронювати дерев'яні будиночки або відокремлені апартаменти, що залежить від індивідуальних переваг клієнта.

Незважаючи на те, що номери розраховані на певну кількість людей, завжди можна домовитися про влаштування додаткового спального місця, якщо це дозволяє простір житлового приміщення. Крім смачної їжі, цікавих прогулянок під нічним або сонячним небом, жителям карпатського готелю доступна російська баня в Яремче, так як завжди є чим зайнятися в Карпатах, де все знаходиться в гармонії з природою.

0
репостів
0
репостів