Володимир Дубинський зробив перевезення на ігри СК “Прометей” безкоштовними

8 avtobusy basket

“Прометей” - український баскетбольний клуб, який базується в місті Кам'янське. З 2019 року команда грає в українській баскетбольній суперлізі, найвищому рівні баскетболу в Україні. Президентом СК "Прометей" є Володимир Дубинський. 

У 2018 році про спортивний клуб “Прометей” практично ніхто нічого не чув, але за свій перший сезон команда впевнено перемогла у Вищій лізі України та перейшла в Суперлігу. Завдяки команді про місто Кам'янському з населенням у 240 тис. людей заговорила вся країна, а за одним клубом прийшов і другий — жіночий, але з волейболу.

За словами президента клубу, заклад планували як клуб ігрових видів спорту. План розвитку передбачили на десятки років вперед. Наразі хочуть створити ще одну баскетбольну команду, але цього разу вже жіночу. А також ще одну волейбольну для чоловіків. Для цього вже думають над добудовою спорткомплексу.

Зі стрімким успіхом команди СК "Прометей" з’являється все більше вболівальників і охочих підтримати гравців під час ігор. Проте часто на перешкоді відвідати гру стояла відстань до клубу. Щоб це виправити, президент СК "Прометей" Володимир Дубинський реалізував власну ініціативу. Він організував безкоштовні перевезення вболівальників на ігри. Комфортабельні автобуси з трьох районів доставляють охочих до спортивного клубу. Їх легко вирізняють серед іншого транспорту яскравою клубною символікою. За годину до початку ігор автобуси виїжджають з лівого берега, району Черемушек і "БАМу" (Соцмісто). А через 30 хвилин після закінчення гри відвозять назад. 

Вболівальники дуже задоволені такій можливості безкоштовного доїзду. Бо, насправді, дістатися спорткомплексу "Прометей" непросто. Для цього мешканцям доводилося здійснювати пересадки різним громадським транспортом.

Володимир Дубинський також хоче реалізувати ще один соціальний проєкт. Спільно з місцевою владою спробує втілити ініціативу “Баскетбольний щит – у кожен двір”. Суть полягає у закупівлі та встановленні баскетбольних щитів у двори Кам’янського. Так місто стане баскетбольним осередком потенційних спортсменів. Пан Володимир сподівається на підтримку чиновників і вірить, що вдасться здійснити і цю мрію.

СК "Прометей" - це не тільки баскетбольна команда, але, що найголовніше, школа, яка виховує нові покоління гравців. Як зазначає Дубинський, в штаті вже є п'ять тренерів, які набирають майбутніх чемпіонів на тренування.

0
репостів
0
репостів