З Польщі до Єгипту: як вибрати тур на сайті онлайн турагенції ANEX Tour

Автор 31 серпня 2023, 15:01
З Польщі до Єгипту: як вибрати тур на сайті онлайн турагенції ANEX Tour Матеріал на правах реклами

Безпечні тури до Єгипту з вильотом із польських аеропортів для українських туристів – оптимальна альтернатива на час воєнних дій. Найкращі пропозиції туроператорів України представлені на сайті онлайн турагенції ANEX Tour. Як купити путівки в Єгипет з Польщі дистанційно?

Хто може купити путівки онлайн на сайті турагенції АНЕКС Тур

Путівки доступні українським громадянам незалежно від фактичного місця перебування – на території України чи Східної Європи. До місця реєстрації на рейс до Єгипту з Польщі туристи прибувають щонайменше за 3 години до вильоту самостійно автобусами, поїздами, на власних авто.

Як організовано пакетні тури до Єгипту з Польщі

Переліт 3-3,5 години. У ціну путівки входить переліт туди і назад чартером надійної авіакомпанії з перевезенням до 15 кг багажу та 5 кг ручної поклажі. Аеропорт вильоту легко вибрати в пошуковій системі турагенції АНЕКС Тур. Найпопулярніші - Варшава, Катовіце-Пижовіце, Жешув, Познань, Вроцлав, Гданськ.

У ціну пакетного туру включено страховку, проживання та харчування плюс груповий трансфер у готелі. Тривалість трансферу залежить від віддаленості курорту, від 30 хвилин до 4 годин.

Важливо! Варто порівняти ціни турів з вильотом із різних міст, звернути увагу на час вильоту та повернення. Вигідні тури з раннім вильотом до Єгипту з Польщі та вечірнім поверненням.

Єгипет

Як вибрати курорт в Єгипті

До Хургади на восточному узбережжі Африки прибувають для відпочинку в Ель Гуні, Сафазі, Макаді Бей, Сахл Хашиш, Марса Алам. Гостям курортів Хургади зручніше знайомитися з пірамідами Гіди, Каїрським музеєм, Карнаком, Долиною Царів, вирушати в круїзи по Нілу. Піщані пляжі Хургади обирають для відпочинку з маленькими дітьми. Весною на місцевих пляжах сильніше відчувається хамсин.

Синайський півострів відокремлений відомим каналом, під яким прокладено тунель для автотранспорту. З аеропорту Шарм ель Шейх туристи їдуть до готелів Хадаби, бухт Ель Майя, Наама Бей, Набк, Шаркс Бей, до селищ Дахаб, Нувейба, Таба. Тут найкращий дайвінг та снорклінг в Єгипті, багато живих домашніх коралів біля пляжів готелів, є піщані пляжі та бухти без вітру.

Онлайн-пошук путівок в готелі Єгипту

Ціна туру залежить від класу готелю, категорії номера та типу харчування. В топі готелі все включено з триразовим харчуванням типу FB, FB+, AI, UAI. Категорія номера від стандарту для двох туристів до вілли з кількома спальнями та басейном.

Клас готелів Єгипту не оцінити за зірками, потрібно орієнтуватися на індивідуальні критерії:

  • близькість шопінг-центрів, ринків, променадів;
  • велика територія-парк у кроковій доступності від пляжу;
  • окремі басейни для дітей, гірки, аквапарки, дитячий та підлітковий клуби;
  • концепція 16+ або наявність релакс зон 12+;
  • бар та санітарні умови на пляжі, можливість сховатися в тіні під парасолькою чи навісом;
  • вхід у море з берега або пірсу, тип (пластиковий, стаціонарний) й довжина пірсу;
  • скільки ресторанів, барів, фудкортів;
  • які програми пропонує СПА та спортивні центри, вечірня анімація.

Система фільтрів допомагає вибрати онлайн готелі Єгипту в бухті без вітру або з домашнім рифом. Опис, фотографії, відгуки, мапа з точним розташуванням готелю доступні на сайті турагенції АНЕКС Тур.

0
репостів
0
репостів