Розділ Інше

Обираємо гарячий тур на море: поради онлайн турагенції АНЕКС Тур

Автор 08 липня 2024, 13:03
Обираємо гарячий тур на море: поради онлайн турагенції АНЕКС Тур На правах реклами

Туреччина, Болгарія, Греція, Кіпр, Хорватія, Чорногорія, Албанія, Іспанія, Єгипет: список країн з популярними пляжними курортами в літньому сезоні 2024 виглядає дуже привабливо. Як відпочити на морі цього літа без зайвих витрат на путівки?

Гарячі тури існують, це факт

Повноцінна туристична пропозиція зі знижкою від 5% до 20-30% - це і є легендарні гарячі тури на море. Не варто ставитися до гарячих путівок як до маркетингового прийому. Вигідні гарячі тури існують, просто потрібно знати правила туристичного ринку.

Основні ознаки реального гарячого туру:

  • є точні умови туру – дати, країна, курорт, готель, категорія номера та тип харчування;
  • пропозиція актуальна тут і зараз; виїзд автобусом на море або виліт із європейського аеропорту можливий найближчими днями.

Як з'являються гарячі тури. Провідні туроператори викуповують місця на чартерних рейсах та номери в рейтингових готелях до початку високого сезону. Бронювання номерів відбувається нерівномірно, з'являються лакуни у графіках бронювання. Щоб номер не був порожнім та збереглися партнерські угоди з готелем, туроператору вигідніше продати номер зі суттєвою, часом до 30%, знижкою.

Друга категорія гарячих пропозицій - відмовні. Частина путівок на море продається за програмами раннього бронювання за кілька місяців до початку купального сезону. З різних причин перед початком відпустки на море клієнти відмовляються від виїзду. Такі гарячі тури терміново виставляють на продаж із вигідними знижками.

photo 2024 07 08 13 03 33

Основні варіанти гарячих турів на море влітку 2024

Класична пакетна пропозиція. Турист купує путівку, в ціну якої вже включено:

  • проїзд групи туристів автобусом (без екскурсій) чи прямий переліт на морські курорти;
  • трансфер у готелі на курорті та назад в аеропорт;
  • туристична страховка;
  • проживання в конкретному типі номера готелю та (якщо ця опція в готелі є) – харчування згідно з обраною концепцією, від сніданків до ультра все включено.

Гарячі тури за програмою «тільки проживання». Можливість відпочити у рейтинговому готелі із вигідною знижкою. Як дістатися до курорту та назад, туристи вирішують самостійно.

На що звернути увагу покупцям гарячих путівок на море

Реальний бюджет відпустки. У вартість відпочинку на морі входять проживання, харчування, пляжні послуги, послуги СПА та спортивних центрів, розваги для дітей та дорослих. Гарячий тур у готель все включено 5* з власним аквапарком, пляжем, ресторанами та дитячим клубом за загальною вартістю витрат на відпустку може виявитися вигіднішим за путівку до бюджетного готелю без пляжу та харчування.

Тривалість відпочинку на морі. На сайті турагенції АНЕКС Тур гарячі тури зручно купити онлайн. Пошукова система автоматично пропонує ціни турів з різними датами початку відпочинку на морі та тривалістю відпустки. Нерідко один день відпочинку на морі в турі на 14-15 днів коштує дешевше, ніж відпустка на 5-6 днів.

Маршрут та термін проїзду від місця проживання туристів до морського курорту. Варто заздалегідь вивчити:

  • скільки насправді їхати автобусом до курортів Туреччини чи Іспанії;
  • як туристам самостійно дістатися аеропорту в Жешуві, Кишиневі чи Будапешті.

Онлайн турагенція АНЕКС Тур щодня аналізує всі пропозиції щодо акційних, гарячих та відмовних турів на море від різних туроператорів. Досвідчені туристи заздалегідь замовляють команді турагенції АНЕКС Тур пошук гарячих турів під конкретний бюджет, в певну країну або на улюблений курорт.

Останнє редагування 08 липня 2024, 13:04
0
репостів
0
репостів