Розділ Інше

Як відпочити недорого в Чорногорії: онлайн турагенція АНЕКС Тур

Автор 21 травня 2024, 12:11
Як відпочити недорого в Чорногорії: онлайн турагенція АНЕКС Тур На правах реклами

Розкішні пляжі на Адріатичному морі та у найбільшому фіорді півдня Європи Боко Которській затоці вже приймають туристів пляжного сезону 2024 року. Цього року українські туроператори значно розширили асортимент готелів та варіанти маршрутів з України на відпочинок у Чорногорії. Експерти турагенції АНЕКС Тур розповіли – як купити онлайн недорогі путівки та відпочити у Чорногорії з максимальним комфортом.

На які Рив'єри Чорногорії доступні тури літа 2024

  • 297 км. узбережжя Чорногорії умовно поділено на чотири Рів'єри. Найпопулярніша - Будванська, тут розташовані піщані пляжі курортів Бечичі, Рафаїловичі, Петровац, Булярица. До Будванської Рів'єри належить фешенебельний курорт на півострові Свєті Стефан. У самій Будві кілька чудових пляжів, найцікавіший історичний центр із цитаделлю.
  • На північ, на берегах фантастично красивої Боко Которської затоки розташовані пляжі Герцег Нової Рів'єри. Герцег Нові цінують зручний вхід у воду, веселі вечірки в нічних клубах, близькість термальних СПА центрів Ігало. В атмосферних містах Котор, Тіват, Пераст пляжі підходять досвідченим плавцям.
  • Барська Рів'єра з пляжами в містах Бар, Сутоморе та Добра Вода славиться насиченою фестивальною літньою програмою, наближеною до Скадарського озера.
  • Найпівденніший курорт Чорногорії – Ульцинська Рів'єра, 16 км. Великого пляжу з Блакитним прапором та лікувальний пісок Малого Пляжу (відпочинок рекомендований при захворюваннях суглобів).

Пакетні тури на відпочинок у Чорногорії

Пакетний тур включає прямий переліт з європейських аеропортів (цього сезону їх понад 15) або проїзд автобусом, груповий трансфер з доставкою кожного туриста до конкретного готелю, проживання (якщо у вартість проживання включено харчування – з харчуванням), туристичною страховкою.

Програма «Тільки Проживання» для відпочинку у Чорногорії

Турагенція АНЕКС Тур під запит туристів бронює конкретний номер у вибраному готелі. Пропозиція вигідна: туроператори викуповують номери в рейтингових готелях до початку високого сезону, є можливість відпочити в готелі за ціною, значно нижчою за стійку готелю або онлайн агрегаторів. Спосіб дістатися готелю в Чорногорії туристи розробляють самі, також самостійно обирають страхову компанію.

Персональний пошук туру на відпочинок до Чорногорії

Турагенція АНЕКС Тур пропонує послугу індивідуального пошуку турів до Чорногорії з урахуванням побажань туристів. Враховується бюджет, вік туристів відстань до пляжів. Список готелів формується з урахуванням обраного формату відпочинку: пляжний; активний водний (дайвінг, каякінг, віндсерфінг, яхтінг); активний з елементами екстриму в каньйонах та гірських заповідниках Чорногорії.

Гарячі тури на морські курорти Чорногорії

Якщо номер у готелі не продано до початку заїзду або туристи відмовилися від путівок, туроператори продають тури зі знижками. Середній дисконт 5 – 15%. Якість відпочинку залишається незмінною: місця в автобусі чи салоні літака, трансфер, номер у готелі, концепція харчування. Для пошуку турів, що горять, варто звернутися до менеджерів турагенції АНЕКС Тур: відпочинок в Чорногорії дуже популярний, ситуація змінюється щогодини.

0
репостів
0
репостів