Розділ Інше

Літній відпочинок на морі 2024: онлайн турагенція ANEX Tour

Автор 08 травня 2024, 13:41
Літній відпочинок на морі 2024: онлайн турагенція ANEX Tour На правах реклами

Відпустку на море в Україні безпечною не назвеш: високі ризики обстрілів, багато пляжів заміновані, доступ до моря заборонено. На третьому році з моменту повномасштабного вторгнення кожен відповідальний туроператор країни розробив власну програму турів з прямими авіа та автобусними чартерами. Експерти онлайн турагенції АНЕКС Тур розповідають - як купити онлайн вигідний тур для відпочинку на морі за кордоном.

Усі літні тури 2024 на одному сайті

Турагенція АНЕКС Тур уклала партнерські угоди з найбільшими туроператорами країни. На одному сайті доступні автобусні та авіатури на найкращі курорти Середземного, Чорного, Адріатичного, Іонічного, Егейського, Балеарського морів. Покупка туру онлайн, сайт доступний з будь-якої точки країни та зарубіжжя.

Пакетні тури на море до Туреччини, Єгипту, Болгарії, Іспанії, Греції, Хорватії. Чорногорії, Албанії, на Кіпр, Майорку та Тенеріфе

Оптимальний вибір більшості туристів. В ціну путівки включено базові витрати туристів:

  • де жити на курорті - в якому готелі, в якій категорії номера, з яким видом;
  • як харчуватись – входить харчування у вартість проживання чи ні;
  • як дістатися до курорту літаком або автобусом з багажем та ручною поклажею;
  • як дістатися з аеропорту/туристичного хаба до готелю та назад;
  • хто компенсує витрати на надання екстреної медичної допомоги.

У пакетному турі на море туроператори не включають екскурсії – туристи мають максимальну свободу вибору розваг на морських курортах в рамках відпускного бюджету.

Програма «Тільки проживання» для активних мандрівників

Максимально гнучкий формат для автовласників та досвідчених мандрівників. Турагенція АНЕКС Тур бронює номер в закордонному готелі на обрані туристами дати. ціна номера в сезон нерідко нижча, ніж на сайті самого готелю (номер викуплений заздалегідь туроператором).

Послуга забезпечує міжнародні безпечні платежі без ризику фішингу. Оплата номера здійснюється після того, як представники готелю підтвердили бронювання номера. Це зводить нанівець ризик овербукінгу (коли продано більше номерів, ніж є в готелі). За програмою «Тільки проживання» туристи самостійно добираються до готелю та купують страховку.

Пошук вигідних турів на море за кордоном в режимі онлайн

Перед покупкою туру варто ухвалити кілька базових рішень:

  • який формат відпочинку – релакс чи активний;
  • оптимальна тривалість відпочинку на морі;
  • який вид транспорту краще - автобус або літак; якщо літак - який аеропорт вибрати для вильоту.

Туроператори значно розширили варіанти вильотів із різних аеропортів Європи. До звичних Кишинева, Варшави, Жешува та Катовиці додалися Ясси, Сучава, Клуж-Напока, Вільнюс, Будапешт.

При виборі путівок для пляжного відпочинку варто звернути увагу на тип пляжу та концепцію готелю. Найдешевші путівки до міського готелю означають додаткові витрати за кордоном: оренда парасольки та шезлонгів на пляжі, харчування. Для відпочинку з маленькими дітьми оптимальні піщаний пляж і готель все включено. Дуже популярні тури в готелі для дорослих з молодіжною або релакс-концепціями.

Персональний підбір літніх турів на море за кордоном

Співробітники турагенції АНЕКС Тур складають індивідуальний список путівок під запит клієнта для відпустки в конкретній країні, з вильотом із конкретного аеропорту, з урахуванням бюджету, статусу готелю, інших критеріїв. Гарячі тури до Туреччини, Єгипту, Хорватії та інших країн доступні з дисконтом до 5-15%.

Останнє редагування 09 травня 2024, 13:52
0
репостів
0
репостів