Розділ Інше

Близько, недорого, безпечно: як відпочити на морі в Болгарії з ANEX Tour

Автор 18 квітня 2024, 13:20
Близько, недорого, безпечно: як відпочити на морі в Болгарії з ANEX Tour Матеріал на правах реклами

Настав час планувати відпустку. Піщані пляжі, недорогі готелі все включено, незабутня подорож - яку пропонують вигідні тури в Болгарію на море. У каталозі онлайн турагенції АНЕКС Тур доступні одразу два види турів від найбільшого туроператора країни.

Пакетні тури до Болгарії на море 2024

Комплексна пропозиція із передплаченими найважливішими опціями відпочинку на морі. У ціну путівок вже включено вартість проживання, проїзд, трансфер у готелі та туристичну страховку. Багато готелів Болгарії пропонують проживання зі сніданками або триразове харчування за системою «шведський стіл».

Популярні автобусні тури на море до Болгарії: безвізовий режим, не потрібна акліматизація, немає обмежень за вагою багажу, проїзд в комфортабельному автобусі стає цікавою подорожжю.

Тури на море в Болгарію за програмою «тільки проживання»

Вигідна пропозиція для автовласників: туристи дістаються курортами Болгарії самостійно, самі обирають програму страхування з урахуванням активної відпустки. Турагенція АНЕКС Тур здійснює бронювання номера у болгарському готелі.

Переваги програми «тільки проживання» у турах на море до Болгарії:

  1. вартість номера в турі нерідко нижча за актуальні ціни готелю;
  2. немає ризику овербукінгу, яким часто грішать онлайн-агрегатори;
  3. безпечна оплата туру з міжнародним платежем;
  4. немає обмежень щодо тривалості відпустки на море в Болгарії: 4 дні або місяць.

Любителі активного відпочинку влаштовують комбіновані персональні тури: бронюють номери у готелях на різних курортах Болгарії, порівнюють пляжі, туристичну інфраструктуру, відвідують фестивалі та свята.

Як купити онлайн вигідні путівки на море в Болгарії

Більшість курортів Болгарії пропонують відпочинок біля піщаних пляжів, які на літо здані в концесію, парасольки та шезлонги платні. Власники путівок в готелі все включено Болгарії отримують доступ на пляжі без додаткової оплати. Популярні готелі 4-5* з басейнами, СПА-центрами (хамами, термальні води, програми омолодження), цікавою дитячою анімацією.

Літній сезон 2024: найкращі готелі Болгарії 5* з басейнами та пляжами:

  • Помор'я. Wave Resort, Grand Hotel Pomorie;
  • Албена. Flamingo Grand Hotel&Spa;
  • Сонячний берег. Secret Sunny Beach Resort 7 Spa, Імперіал;
  • Золоті піски. Admiral Hotel, Міжнародний Hotel Casino 7 Tower;
  • Святий Влас. Paradise Beach з ліфтом на пляж;
  • Бургас. Primoretz Grand Hotel & Spa;
  • Леніть. Royal Castle Design & Spa;
  • Несебр. Sol Nessebar Palace Hotel.

Ціна туру в готелі Болгарії на 20-80% дешевша від пляжного відпочинку з перельотом. Для покупки туру в режимі онлайн достатньо порівняти ціни та умови відпочинку, вибрати оптимальний варіант та оформити заявку на сайті турагенції АНЕКС Тур.

Чим зайнятися на відпочинку в Болгарії влітку 2024 року

Початок червня в Болгарії наповнений ароматом троянд, туристи вирушають у легендарну Долину троянд на фотосесії, дегустації та купівлю високоякісної косметики. У липні розквітають поля лаванди. Серпень – час фестивалів кіно, джазу, міжнародних регат.

Весь сезон на курортах Болгарії працюють аквапарки, пляжні та нічні клуби. Місцеві турбюро пропонують туристам морські прогулянки, поїздки на термальні джерела, озера у заповідниках, на крафтові сироварні та виноробні. Буде смачно, цікаво та безпечно.

0
репостів
0
репостів