x
Play video and select frame to capture or upload thumbnail
  Play   Capture Upload Own Image

Надзвичайники Хмельниччини та команда юних рятувальників-пожежних відкрили Клас безпеки у Шепетівці

Від admin у Відео Шепетівки 174 переглядів 11 трав., 2023 Тривалість відео 00:02:32
Безпека крокує Хмельниччиною. Для учнів Шепетівського Навчально-виховного комплексу №1 імені Героя України Миколи Дзявульського відкрито Клас безпеки. Навчатися пожежній безпеці у побуті, правилам дорожнього руху та наданню першої допомоги будуть понад дев'ятсот школярів.
У Класі безпеки представлені кілька навчальних зон: мінної та пожежної безпеки, правоохоронної, медичної допомоги, безпеки на воді, психологічного розвантаження та ігрова. Тут навчання дітвори буде підкріплено не лише наочним матеріалом вилученим із пожеж, а й посібниками та іграми про безпеку від ЮНІСЕФ.
Доповненням до відкриття Класу стало вогняне навчально-наукове шоу від фахівців Дослідно-випробувальної лабораторії ДСНС Хмельниччини, під час якого учні також навчилися вирізняти вибухонебезпечні предмети та користуватися вогнегасником. Професійним рятувальникам стала у допомозі команда юних рятувальників-пожежних. Саме вони професійну термінологію вогнеборців адаптували для розуміння своїх однолітків.
Також школярі в ігровій формі навчалися правилам дорожнього руху з поліцейськими та наданню першої медичної допомоги з представниками Червоного Хреста України.
За Класами безпеки – майбутнє. Адже діти з ранніх років запам’ятовують правила для життя і сприймають їх як «альфа і омега», розуміють, де є добре, а де – зле. І з огляду на знання, ніколи не спокушатимуться на ризиковані для життя та здоров’я дії.

0
0
0
0
0
0
Comments (0)
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів