x
Play video and select frame to capture or upload thumbnail
  Play   Capture Upload Own Image

Маленькі оленята та лісовий фазанарій: чим заворожує Мальованське лісництво?

Від admin у Відео Шепетівки 344 переглядів 28 вер., 2022 Тривалість відео 00:04:28
Понад 6 тисяч гек­та­рів зе­ле­них на­сад­жень та суцільної краси… Са­ме та­ку пло­щу зай­має Мальовансь­ке ліс­ниц­тво Шепетівського лісгоспу. Це лісництво - одне з наймальовничіших в Україні. Воно здобуло третє місце в конкурсі ТЛУ "Краще лісництво-2021".

☀️ Що ж тут цікавого?

1️⃣ На території облаштована зона відпочинку та дитячий майданчик. Також лісівники збудували біотехнічний куточок, де демонструють процес підгодівлі диких тварин взимку.

2️⃣ Поруч - вольєр з оленями, де можна розгледіти цих благородних тварин, а також помилуватися дикими качками. До речі, ми маємо уже перше потомство. Народилося троє оленяток. ✅ Тож завдання із зірочкою - вигадати ім'я для трьох благородних оленів. Чекаємо на ваші варіанти у коментарях.

3️⃣ Наступна локація - лісовий фазанарій. На 30 дорослих птахів та маленьких пташенят можуть подивитися зблизька всі охочі.

4️⃣ Чарівне, проте маловідоме місце від­по­чин­ку — «Мер­тве озе­ро». Во­дой­ма роз­та­шо­ва­на за 6 кі­ло­мет­рів від зо­ни від­по­чин­ку, що при в’їз­ді в Мальовансь­ке ліс­ниц­тво.

? Начальник Хмельницького ОУЛМГ Петро Пешко розповів: "Розвиток лісового туризму - наше важливе завдання. Над цим уже працюють на Славутчині та Шепетівщині. Лісівники розробляють спеціальні маршрути, якими проводитимуть туристичні походи. Також у перспективі ми хочемо, щоб кожна людина змогла приїхати до лісництва, заночувати тут, спробувала себе у ролі лісівника та побачила унікальні місцини нашого краю".

0
0
0
0
0
0
Comments (0)
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів