x
Play video and select frame to capture or upload thumbnail
  Play   Capture Upload Own Image

Хмельницька об , м Шепетівка, ЗОШ №3, здобувачі освіти 2 11 кл Уривки з поеми Давня казка

Від admin у Відео Шепетівки 349 переглядів 18 лют., 2021 Тривалість відео 00:02:04
В цьому відео ви ознайомитеся з роботами молодих українців, які долучилися до Всеукраїнскього Арт-челенджу присвяченому 150-ти річчу Дня народження видатної української поетеси Лесі Українки "Слово, чому ти не твердая криця!".

Умови проведення
Всеукраїнського арт-челенджу «Слово, чому ти не твердая криця!»,
(до 150-річчя з дня народження Лесі Українки)

1. Мета заходу
1.1. Всеукраїнський арт-челендж «Слово, чому ти не твердая криця!» (далі - захід) приурочений відзначенню 150 років з дня народження Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки) - видатної української письменниці та громадської діячки, однієї з центральних постатей національної культури.
1.2. Метою заходу є залучення дітей та молоді до кращого надбання української культурної спадщини, просвітницької роботи та національно-патріотичного виховання дітей та молоді засобами українського мистецтва.

2. Організатори заходу
Український державний центр позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України. http://udcpo.com.ua/

3. Учасники заходу
3.1. До участі у заході запрошуються вихованці (учні) закладів позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), вищої освіти України віком від 6 до 18 років (включно).
3.2. Захід проводиться у двох номінаціях:
3.2.1. І-ша номінація «Краще чисельне художнє читання»
Необхідно підготувати коротке відео, яке міститиме фрагмент спільного читання вірша Л. Українки (на вибір) учасниками різного віку. До участі приймається 1-е відео від закладу!!!
3.2.2. ІІ-га номінація «Реп-Біографія Лесі Українки» (авторські твори).
Учаснику(ам) необхідно підготувати відео в якому буде презентовано реп-читання цікавих фактів з біографії Лесі Українки.

Наш сайт: http://udcpo.com.ua/ FB: https://www.facebook.com/Udcpo.com.ua Підписуйтесь на наш канал: https://www.youtube.com/channel/UChNQCnpxslM8TPKc0PwrOPw?sub_confirmation=1

0
0
0
0
0
0
Comments (0)
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів