Recent Comments

  1.   about 7 years ago
Одни в полі не воїн. Боротися зі злочинністю повинна поліція, саме в них є всі повноваження, дозвіл на зброю, на арешт і т.д. Але в нас розпорядилися так, що "наб'єш морду винуватому, і опинишся сам за гратами", "захистишся за дівчину чи за дитину, то зроблять тебе винуватим". Тобто за добро відповідають злом. Зібрати громаду, для очистки непотрібу, легально можна тільки в кіно, а для нас пред'являть відразу обвинувачення і будуть качати права. Зробити Демократію реально тільки тоді, коли керувати державою будуть гідні особи, а для цього потрібно [b]розстріляти[/b] вище стоящих посадових осіб, а не посадити. Та на це не маємо прави ні ми, ні поліція. В наш час нажаль все вирішують гроші. А справедливість зараз ніяк не оцінюється. Того всі і мовчать бо бояться лишнього наговорити. Країну майже знищили, а знищила наша державна влада, задля своїх потреб. І вже можна ж цим змиритися, бо наше слово нічого не вирішує, не той зараз час.
  1.   about 7 years ago
[b][b]Краще б відділок з так званими "мусарами" підпалили б .. POLICE в нас зроду не було. Police в США. А в Україні вони мавпи з дубинками. Ці не потрібні істоти, які тільки до підлітків можуть приколупуватися і здирати з них гроші! Бандитизм і наркоманія в Шепетівці зростає щодня, а саме ці монстри покривають Шепетівський кримінал і мають за це великий %. За останній рік наркотики стали популярні серед шкіл, а саме молодших класів. А ці бездарі попивать каву і курять цигарки. Все що вони можуть - це обіцяти,обкрадати і давати клятву щодо "оберігання і порятунку народу". Гниди вони!! їх за це не любить народ і боїться, а не навпаки, як має бути! Дорогущі форми держава видала їм, іномарки шаленої вартості, зарплати підвищили але "для чого"?ну не зуслужили вони цього!!! Для того щоб пофотографуватися і закинути в соц. мережі для хвастання перед їх ровесниками.
Якби хтіли то давно знайшли б вандалів, і не повірю що цього ніхто не бачив, і 65% того, що охоронець міг бачити з районної державної адміністрації. "ЦЕНТР МІСТА" йолки-палки. Такі речі швидко не робляться, і непомітно.
Безнаказність - народжує беззаконість, це відноситься, як до правоохоронних органів так і до бандюг.[/b][/b]
  1.   about 7 years ago
The person has not posted any comments on the site yet
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів