Закріплені записи
Остання Активність
  • у цьому питанні напевно все де головне не цінова політика, а якість та ефективність косметики! Я різною продукцією користуюся, від...
    1. Подивитися відповідь
    2. Перегляд теми →
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Запис знаходиться на модерації
    Запис успішно опублікований. Тепер вона буде видна в стрічці активності.
  • Покупки))

    У виборі косметики головне не цінова політика, а якість та ефективність косметики! Я різною продукцією користуюся, від звичайного дитячого крему до професійних масок для обличчя. Довго не могла підібрати собі зволожуючий засіб для губ, косметолог порекомендувала Medik8 Mutiny бальзам для губ на"..

    У виборі косметики головне не цінова політика, а якість та ефективність косметики! Я різною продукцією користуюся, від звичайного дитячого крему до професійних масок для обличчя. Довго не могла підібрати собі зволожуючий засіб для губ, косметолог порекомендувала Medik8 Mutiny бальзам для губ на основі сквалана https://krasotashop.com/brendy/medik8/medik8-mutiny-squalane-based-alternative-lip-balm.html від Krasota Shop Відмінно діє, моментально після нанесення живить і зволожує, надає губам пружності та захищеності... До речі, в каталозі від цього постачальника дуже багато косметики, можна підібрати.

    https://krasotashop.com/image/cache/catalog/news/20200226_155453-550x550.jpg

    Ще
    1. View Post →
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Comments (0)
    Запис знаходиться на модерації
    Запис успішно опублікований. Тепер вона буде видна в стрічці активності.
Ще немає активностей які можна відобразити
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів