Added a comment in
Якась недуга скосила журналістів та місцеву владу
Авторитетна думка від ресурсу,який не має офіційного статусу!!!
"День за днем" своїми статтями показало недолугість міського голови та його апарату,які палець об палець не вдарять заради благоустрою міста.
І відвідайте курси української філології.Бо в "положенні" ходять вагітні жінки,а користуються "службовим станом".Грамаотію!
Added a comment in
Голова правління корпорації "Сварог Вест Груп" створює нову партію?
Ну то поясніть що Ви мали на увазі,друкуючи цю статтю:донести до людей політичну новину,чи,як завжди,обгидити всіх і вся,хто не поділяє Вашої думки?А жовта преса вона і є жовта преса-чутки,плітки і тд,і тп.
З.І.І не потрібно мене приписувати до будь-яких прихильників.То все Ваша нездорова уява,яка нічим не обгрунтована.
З.І.І не потрібно мене приписувати до будь-яких прихильників.То все Ваша нездорова уява,яка нічим не обгрунтована.
Added a comment in
Голова правління корпорації "Сварог Вест Груп" створює нову партію?
Фу,жовта преса.Як моча.Невже Ви опустились так низько?
Added a comment in
По вулиці Валентина Драчука горів житловий будинок
Шановний автор данної статті!Такої вулиці в нашому місті нема.Є вулиця Валентина Драчука,Героя АТО.Прохання виправити назву вулиці і бути точним надалі.
Added a comment in
Автомобіль злетів з дороги на залізничну колію
[quote name="О В Островський"]Для декого дивно те, що Земля кругла :lol: Але я таких людей не засуджую ;-)[/quote]
Мої Вам аплодисменти!А Ви досі думали що Земля стоїть на спинах 9-ти слонів,а ті на спинах 3-ох китів?Жах!І це в 21-му столітті ;-)Та суті посипання льоду це не міняє.
Мої Вам аплодисменти!А Ви досі думали що Земля стоїть на спинах 9-ти слонів,а ті на спинах 3-ох китів?Жах!І це в 21-му столітті ;-)Та суті посипання льоду це не міняє.
The person has not posted any comments on the site yet