Recent Comments

[quote name="О В Островський"] Доки уряд не дав нових інструкцій, то інші варіанти немає сенсу обговорювати.
Якщо якась людина не знаючи предмету намагається щось довести, то по іншому ніж ідіот її не назвеш.[/quote]
Доки уряд не дав чітких інструкцій, намає сенсу обговорювати будь-які варанти і впредметі поки-що не розбирається взагалі ніхто (а він їх не дав, остання фраза твоєї "вдалої цитати" це підтвержує), але при цьоми ти всіх в чомусь запевняєш. Ну а в кінці був абсолютно вірний висновок, самокритичний ти наш))))
[quote]І взагалі тут було предметне змістовне спілкування, доки ти свого носа не всунув[/quote]
Ой, правда? Це коли тобі перечисляли пропущені тобою питання, а ти розказував що або всі неуважно дивились або неправильно питали? Так, це було дуже змістовно))
  1.   about 7 years ago
[quote name="Anykey"]А хто це така - Тетяна Неіеленко ?[/quote]
Зам мера Кременчуга, вихованка ще радянських часів, зараз їй під 60. Мо, ще чимось відома, але про це вже треба Оса питати.
Знаю тільки тому що там в мене рідня.
  1.   about 7 years ago
[quote name="О В Островський"]Що Сашко? Так важко визнати, що дурню написав? Дістав вже зі своїм "оголтєлим" хейтерством.[/quote]
Це ти про що? Чи сам до себе звертаєшся?

По ситуації: ти почав розказувати байки на рахунок того що мер та прибиральниця будуть отримувати "приблизно" однакові гроші. Я назвав це брехнею. Ти у відповідь написав що пані Тетяна Неіеленко не вірить що її працівники 1-7 розрядів будуть отримувати стількі ж, скільки двірники, а що буде - нікому невідомо. Як це відноситься до зарплати нашого мера і взагалі до розмови, тобі вже видніше, бо я тут логіки не побачив. І ти тут же сам себе втішив що я написав дурню))))))

По сухим цифрам та загальнодоступним фактам: згідно довідки про доходи, що була опублікована на нашому форумі і в ЗМІ, тільки за 2015 рік Полодюк отримав 89946 гривень. Ділимо на 12 - 7500 гривень на місяць, без пари гривень.....
Ну, тут є чотири варіанта:
1) Михайлу Івановичу з Нового року дуже різко понизять зарплату;
2) Прибиральницям дуже різко підфартить;
3) В тебе досить широке поняття "приблизно однакової зарплати"
4) Ти ляпнув дурницю.
  1.   about 7 years ago
[quote name="О В Островський"]
Можна тепер тебе вважати ідіотом? :-)[/quote]
Тобі - можна, бо твоє відношення мене абсолютно не турбує)))
А що саме доводить написаний тобою текст? Що досі ніхто нічого не знає? Один ти в чомусь впевнений? Ну ясно, а придурок чомусь я.....

Зо всіма іншими поговоримо, якщо після Нового року виявиться що мер і прибиральниця [i]отримають на руки[/i] приблизно однакові суми (це не те ж саме що ставка). Отоді і подивимося, хто з нас ідіот)))))
  1.   about 7 years ago
[quote name="О В Островський"].... мер і прибиральниця будуть отримувати практично однакову зарплатню.[/quote]
Ну, якщо ти сам віриш в те що написав - це вже твої особисті [s]діагнози [/s]проблеми. Але якщо ти на повному серйозі вважаєш співрозмовників такими ідіотами - це вже трошки перебір))))))
  1.   about 7 years ago
The person has not posted any comments on the site yet
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів