Recent Comments

[quote name="Островський О.В."][quote]Побачим, як вони будуть тобі дякувати через 1-2 роки, коли компанія буде в повному розквіті сил[/quote]
Невиправний оптиміст :lol:[/quote]

шановний, а ви в щось колись інвестували свої кошти?
Якшо ні то мені вас жаль!
Якщо так то ви повинні розуміти. що інвестиції це завжди ризик, чим більший ризик тим більша винагорода і це залежить особисто від кожного куди він готовий інвестувати?
Якщо ви купуєте квартиру від застройщика і більше ніхто їх там не буде купувати, стройка зупиниться і ви втратите свої кошти, якщо з Форекса брокери в один день виведуть 40% своїх грошей, форекс посипиться. Якшо з приватбанка вкладчики заберуть 50% депозитів - банку кінець, ви можете відкрити магазин а через рік біля вас відкриють сільпо - вам кінець. Чому б вам не покритикувати всі види бізнеса і інвестицій і вклади в банку.
Я веду до того, що якщо кишка тонка то нема чого лізти в бізнес і в інвестиціїї!!!

Якщо з хелікса почнуть всі виводити гроші то хеліксу кінець як і любій фінансовій структурі в світі. А як гроші залишаються в хеліксі могли б самі поцікавитись яка модель в компанії і які плани замість того. щоб обливати лайном те з чим не ознайомились особисто
  1.   about 8 years ago
Стаття повний шлак)
Якщо ви шановні критики вважаєте що можна робити максимум 150% в рік ви невдахи!!!
Я підприємець в мене малий бізнес і роблю 70-80% доходу і мені лише 27 виповнилось, в мене тесть на курах робить за сезон 200-250%.
якщо у вас нема мозгів і ви привикли на дядю працювати все життя і перших три місяці в рік працювати безкоштовно на налоги то ви просто невдахи! І все що вам залишилось робити це критикувати успішних людей які вміють гроші заробляти!!!
Ви ніколи не ризикували тому ви і бідні!
  1.   about 8 years ago
The person has not posted any comments on the site yet
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів