Recent Comments

Що правда? Дякую за підказку? Всі прекрасно знають, окрім обділених, що коли людина не знає що написати то шукає ось такі дрібниці:))) Найди синку собі рівню і пиши.
  1.   about 8 years ago
Ти дійсно важкий з розумом. Ще раз пишу тобі ще рости і рости щоб мене образити)) Шепетівчани звертаюсь до вас!! За мене разочок цьому боягузу і ХАМу вкиньте!!
  1.   about 8 years ago
Ой ти нове слово образливе написав)) не побачив? Буває, тиж ХАМ))) І до речі ти правда тупуватий. Мене і образив? Сину та тобі ще рости і рости щоб мене образити))) ви людей не поважаєте. Я впевнений що болі ще не відчував раз у своєму місті ображаєш людей. Я буду здивований якщо чоловіки тих дівчат не на б'ють тобі х...ю))))
  1.   about 8 years ago
Дентістику ти або дійсно тупуватий або дурня клеїш. Ти хам і господар твій хам! На відміну від тебе я гроші заробляю реальні і ні коли без доказів не ображав людей а просто бив в пику. Вам хами я хочу смачно плюнути цікава ваша реакція)) впевнений ви будете плакати)))
  1.   about 8 years ago
Ось і ще одна посіпака модератора з'явилась))) Не даремно я перечитав усю переписку різних тем. Перший признак- ХАМ; Другий признак- інша думка значить Хелікс; Третій признак - вірність своєму господарю)))) І особисто від себе, я думаю Шепетівчани вже давно хочуть знати своїх хероїв)) Так що покажіть ваші обличчя, виж безстрашні)))) Обов'язково приїду і плюну тобі в обличчя.
  1.   about 8 years ago
The person has not posted any comments on the site yet
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів