Recent Comments

[quote name="Островський О.В."]Мені також цікаво, у Пласту немає якось зимньої форми одягу? Чому ви мерзнули там у спідничках ?[/quote]

Ні, немає. І не так вже й довго ми там мерзли.
  1.   about 8 years ago
[quote name="Некремлебот"][quote]
Не впевнений що його передавали саме громаді міста. Якщо вірити тексту, виконком тільки "долучився", а не приймав вогонь.
Передається-то він усім, але чогось на фотографіі ми не бачимо представників ПЦ. Того я і написав що [i]в даному випадку[/i] мова йде про католиків.[/quote]

Вогонь передавали саме громаді міста. Це я вам кажу як пластунка, яка здійснювала передачу Вогню. А текст - це суб'єктивна думка автора. :-)
Думаю, просто не всі представники духовенства мали в той час можливість бути присутніми. Принаймні, виконком сказав, що повідомили усім.

[quote name="Некремлебот"][quote]
Ну... На рахунок природньості присутності бюджетників на цій акції можна й посперечатися))) Все-таки більш природньо було б провести її в храмі, а там вже хай долучається хто хоче. І людей (при чому абсолютно добровільно з"явившихся) було б набагато більше.[/quote]

Як я вже зазначила в попередньому дописі, в храмах Шепетівки передача Вогню також відбувається.
  1.   about 8 years ago
[quote name="Некремлебот"][quote]
Акція - передача вогню одними вірянами іншим (в даному випадку католиками), при чому тут взагалі представники виконкому та Полодюк?[/quote]

Ви щось плутаєте. Вифлеємський Вогонь Миру передається усім, не лише католикам. В Україні це роблять члени Пласту - Національної скаутської організації України. І оскільки в цей день Вогонь передавали громаді міста Шепетівка, тому саме перша особа міста його і приймала. Вроді все логічно.

[quote name="LuK"]Улибнуло " за участю великої кількості шепетівчан ". :-? Таке враження що автора там не було.
Зігнали як завжди пару бюджетників.
Такі заходи потрібно проводити в храмах! Бо людей зігнати зігнали, а толком не пояснили чого і куди.... Люди ніякого відношення до греко-католиков не мають! В них зараз піст і до Різдва ще цілий тиждень!
:o[/quote]

Людей дійсно було не багато. Оскільки саме цю зустріч організовував виконком, то є природньо, що там були присутні і бюджетники.
Знову ж таки не потрібно прив'язувати до заходу одну конфесію. У попередні роки акцію передачі священного сяйва благословили Українська Греко-Католицька Церква, Українська Православна Церква Київського Патріархату, Українська Автокефальна Православна Церква та Римо-Католицька Церква в Україні.
І... Так, Вогонь передається як в церковних храмах міста (зокрема і шепетівських), так і загалом громаді. :-)
  1.   about 8 years ago
The person has not posted any comments on the site yet
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів