П'ятниця, 01 березня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Не зважаючи на завершення сезону, полювання лісова охорона ДП «Шепетівський лісгосп» постійно проводить патрулювання мисливських угідь на предмет виявлення порушників правил полювання. Прес служба підприємства розповіла про результати, які принесла ця робота.

Стрітення – веселі проводи зими, осяяні очікуванням тепла, весняного оновлення природи. 24 лютого жителі села Корчик це свято відзначили традиційним культурним дійством.

Уряд схвалив рішення про початок процесу монетизації субсидій з 1 березня 2019 р. Відповідно до ухвале­ного рішення з 1 березня житлові субсидії будуть надаватися отримувачам субсидій готівкою. Тобто сума субсидій виплачува­тиметься грошима без­посередньо громадя­нам.

Шепетівські ветерани спорту змагались на Житомирщині
Розділ Спорт

23 лютого в Першотравенську, що на Житомирщині, відбулася зимова Спартакіада ветеранів спорту сусідніх міст та селищ «За здоровий спосіб життя». Організаторами заходу виступила Полонська ОТГ спільно із Першотравенською селищною радою. Змагання проводилося із наступних видів спорту: волейбол, шахи, стрільба, настільний теніс, снайпер з баскетболу.

У Шепетівці відбувся турнір із швидких шахів
Розділ Спорт

24 лютого в міському шаховому клубі «Дебют» відбувся традиційний турнір з швидких шахів присвячений пам’яті «Небесної Сотні» та визволенню Шепетівки від фашистських загарбників. На захід завітали шахісти з сусідніх міст: Славута, Полонне та Нетішин.

Шепетівська РДА хоче переглянути ставки оренди земельних ділянок та водних ресурсів
Розділ Бізнес

28 лютого 2019 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Віталія Бузиля відбулась нарада із сільськими головами та головами об’єднаних територіальних громад. Участь у ній також прийняли керівники та працівники окремих структурних підрозділів адміністрації. На нараді було розглянуто ряд важливих питань щодо виконання дохідної частини місцевих бюджетів сільських рад та шляхів їх наповнення.

З 20 по 22 лютого 2019 року у м. Києві відбувся ХVIII Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт - 2019». Чемпіонат проводився з метою виявлення та підтримки здібної молодої генерації в галузі інформаційних технологій.

У шепетівській ЗОШ №1 відбувся обласний семінар з чирлідингу
Розділ Спорт

27 лютого 2019 року у ЗОШ №1 відбувся обласний семінар з чирлідингу. Про це повідомили на сайті навчального закладу Шепетівки.

0
репостів
0
репостів