Розділ Спорт

Шепетівські ветерани спорту змагались на Житомирщині

Автор 01 березня 2019, 16:41

23 лютого в Першотравенську, що на Житомирщині, відбулася зимова Спартакіада ветеранів спорту сусідніх міст та селищ «За здоровий спосіб життя». Організаторами заходу виступила Полонська ОТГ спільно із Першотравенською селищною радою. Змагання проводилося із наступних видів спорту: волейбол, шахи, стрільба, настільний теніс, снайпер з баскетболу.

Участь, у Спартакіаді «За здоровий спосіб життя», взяли команди із сусідніх міст та селищ: Баранівка, Полонне, Першотравенськ, Новоселиця, смт. Понінка. Честь Шепетівщини захищали представники державного підприємства «Шепетівське лісове господарство» та федерації шахів міста Шепетівка.

У підсумку команда міста Шепетівки посіла:

— ІІІ місце з волейболу команда підприємства «Шепетівське лісове господарство» (Сасюк В.М., Заблоцький О.В., Балабей І.В., Кушнірук А.В., Веремійчук М.В., Гнатишин О.І., Свірщук Р.);

— ІІІ місце снайпер з баскетболу Гнатишин О.І., представник державного підприємства «Шепетівське лісове господарство»;

— ІІІ місце з шахів Авгітов Михайло, Береза Петро, Охрімець Віктор, представники федерації шахів міста Шепетівка;

— 4 місце зі стрільби Тамчук А.М. та Заблоцький О.В., представники державного підприємства «Шепетівське лісове господарство»

Переможці та призери були нагороджені грамотами, дипломами та грошовими призами Першотравенської селищної ради та осередку ветеранів спорту Полонської ОТГ.

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради висловлює щирі слова вдячності державному підприємству «Шепетівське лісове господарства» в особі директора Сасюка Володимира Михайловича та Березі Петру Степановичу голові федерації шахів міста Шепетівки  за участь у Спартакіаді та за вибір спортивного і здорового способу життя. Нехай ваші досягнення , натхненна праця і надалі примножують спортивну славу міста.

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів