Розділ Події

Артур Мовсісян звільнився з посади заступника міського голови Шепетівки

Автор 26 серпня 2021, 11:23

Сьогодні, на початку чергової сесії Шепетівської міської ради, міський голова оголосив про звільнення одного із своїх заступників. Як повідомив у виступі Віталій Бузиль, заява була написана у міжсесійний період.

Артур Мовсісян з 2020 року обіймав посаду заступника міського голови з питань розвитку інфраструктури та проєктно-інвестиційної діяльності. За нашими даними, заяву про звільнення Артур Врамович написав ще більше 2 тижнів тому.

Це було компромісне рішення, яке самого заступника аж ніяк не влаштовувало. Справа у тім, що сьогодні на сесії мають заслухати звіт заступників про роботу і депутати були налаштовані взагалі звільнити всіх заступників через незадовільну роботу. Таким чином позбувшись самого контроверсійного з них, міський голова убезпечив інших.

Нагадаємо, найбільше питань до Артура Мовсісяна виникало через конфлікт інтересів. Його батько Врам Мовсісян дивним чином виграє всі тендери на ремонті роботи доріг, а тепер ще і навіть будівництво ліфта у шепетівській лікарні. Також обурила шепетівчан самовільна реконструкція клумби перед міською радою.

Міські депутати, все таки хотіли, попри заяву, заслухати звіт Артура Врамовича, але він вже другу сесію підряд не з'являється на засіданнях.

Біографія Артура Мовсісяна

Народився 19 лютого 1990 року в с. Дзорагюх Мартунінського району, Вірменія.

Освіта:

У 2012 році закінчив Національний університет водного господарства та природокористування у м. Рівне та отримав спеціальність «Автомобільні дороги та аеродроми».

З листопада 2020 року заочно навчається у Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України на спеціаліста «Публічне управління та адміністрування».

Трудова діяльність:

2011 рік — виконроб приватного підприємства ПП «МВМ-13».

2012-2013 роки — виконроб філії ПП «МВМ-13» м. Остріг.

2013-2015 роки — начальник відділу містобудування та архітектури Шепетівської районної державної адміністрації.

2015-2020 роки — заступник голови Шепетівської районної ради.

2020 рік затверджений на посаді заступника Шепетівського міського голови.

Сім’я:

Одружений. Виховує двох синів.

0
репостів
0
репостів